napisał(a) strzelec » 05.05.2015 18:05
Witam ponownie.
Nikt mi nie pomoże? Z informacji zawartych na Booking.com wynika, że Apartamenty NOSTRO (w sumie 3 budynki) zostały oddane do użytku w lipcu 2014r. Na mapach Google widoczne są drzewa, albo początek budowy (poorany teren). Na stronie Booking.com. są cudowne zdjęcia apartamentu z basenem-usytuowanego bezpośrednio przy Adriatyku, z prywatnym fragmentem plaży- no i oczywiście z super opiniami, niejednokrotnie pisanymi przez Polaków. Mam już zarezerwowany apartament w pierwszej linii od morza, wpłaciłam zaliczkę i otrzymałam potwierdzenie rezerwacji. Nie mam zastrzeżeń- ufam ludziom i uważam, że wszystko jest jak trzeba. Nie mam kłopotów z porozumiewaniem się z cudzoziemcami, więc i bezpośredni kontakt z właścicielem apartamentu też mam i rezerwacji dokonałam po bezpośrednim kontakcie z nim. Po prostu- zwykła "babska" ciekawość skłoniła mnie do tego, aby wiedzieć jak najwięcej o miejscu, gdzie będę wypoczywać z rodziną, którą zaciekawiłam Chorwacją swoimi ciągłymi wspominkami. Pozdrawiam gorąco.