Szukałam długo właściwego dla naszej rodziny miejsca w Chorwacji i wreszcie mam Chciałam podziękować Cromaniakom, bo bez Waszych bezcennych komentarzy i relacji nie znalazłabym tych czarownych dziur i garbatych plaż Widoki Chorwacji ciągną nas od jakiegoś czasu, ale jednocześnie z siłą wprost proporcjonalną odpycha nas wizja piwnobrzuszastych rodaków, leżących jak wielorybki plackiem na plaży przypominającej parking marketu Zdecydowaliśmy się na Środkową Dalmację, bo jesteśmy fanatycznie przywiązani do... gór
Polecam początkującym, jak ja, porzucenie swojego maila na tym forum, nie muszę już szukać, codziennie dostaję po kilka ofert bezpośrednio od Chorwatów Wysłąłam pytanie do Marusici, do polecanej tu FANI i czekam z utęsknieniem na odpowiedź - od trzech dni cisza Dostałam w międzyczasie ofertę ze Stanici, tanią - 30 euro/dzień. Standard lekko pół średni, ale taka cena zawiera opłaty klimatyczne i pozwoli zostać nam nad Adriatykiem 14 dni zamiast 10 Siedzę więc i czekam na tę odpowiedź z Marusici, "dałam" im czas do jutra rana. W końcu na plażyczki Marusici można podjechać samochodem...