Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Stambuł via Bułgaria

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
wiola2012
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola2012 » 30.04.2024 19:08

piekara114 napisał(a):Nie wiem ile w Bułgarii, ale na Riwierze Tureckiej cena teraz za 2 leżaki wynosiła 4 eur + 1 eur za parasol, więc dość przyzwoita.

Nawet więcej niż przyzwoita. A my ostatnio doceniamy komfort leżaczka i jeśli jest taka możliwość, a zamierzamy spędzić na plaży trochę czasu, to korzystamy :mg: .
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 03.05.2024 13:56

Dochodzę do wniosku , że wyjazdy "na wariackich papierach" są przeważnie bardzo udane :D , w przeciwieństwie do tych wcześniej dokładnie przygotowanych :tak: , bo i tak wszystkiego przewidzieć się nie da . . .
Gosiu , dziękuję za piękną relację , jestem pod wielkim wrażeniem jak wiele miejsc udało się Wam zobaczyć w Stambule :proszedzieki:

Pozdrawiam
Piotr
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 10.05.2024 20:36

megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 22.05.2024 17:21

Wybitny naukowiec ostrzega Turcję:
"Jeśli nic nie zrobimy, Hagia Sophia nie wytrzyma".
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 02.09.2024 16:18

W trakcie tej relacji polecałam Wam serial na Netflixie "O północy w Pera Palace".
Dzisiaj dowiedziałam się, że 12 września 2024 będzie premiera drugiego sezonu tego serialu. Myślałam, że to tylko jednosezonowy serial, a tut taka niespodzianka. Fajnie, bo mnie ten serial bardzo wciągnął.
Poprzednia strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Stambuł via Bułgaria - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone