wiola2012 napisał(a):Bardzo ciekawy rejs i piękne panoramy . Wg mojej opinii 1,5 h to wystarczająco dużo czasu, żeby nacieszyć oczy, zmienić perspektywę, popatrzeć odpoczywając, a jednocześnie się nie znudzić .
Pobyt w Stambule bez rejsu po Bosforze, byłby pobytem niepełnym .piotrf napisał(a):Piękne zdjęcia Stambułu z poziomu wody , taki rejs to obowiązek ( dla mnie ) , co prawda Morze Marmara i Bosfor widziałem z różnych stron , ale widoki ze statku w piękny , słoneczny dzień to zupełnie "inna bajka"
Wbrew pozorom nie jest wcale tak trudno ogarnąć zwiedzanie w Stambule. Podczas rejsu daliśmy naszym nogom odpocząć pomiędzy wędrówkami po ulicach Stambułu.te kiero napisał(a):Że też udało Wam się jeszcze rejs odbyć
Jeśli chodzi o zdjęcia, to nie mam umiaru, a już z rejsu po Bosforze to naprawdę miałam problem z ich wybraniem.te kiero napisał(a):Rewelacja, chętnie oglądam ten - jak to jeden mazepa prawi - pierdylion zdjęć.
Wielka zachęta do zwiedzenia Stambułu.
Mam nadzieję, że powstanie relacja z tej wyprawy.te kiero napisał(a):Planuje cos takiego na Cinque Terre, zobaczymy czy się uda.
A my nie trafiliśmy w Stambule na kebaba .te kiero napisał(a): w zakresie jedzenia obawiam się, że miałbym trudności w oparciu się tej masy kebabowni.
te kiero napisał(a):W zakresie podejścia pod Galatę mam zanotowaną kolejkę Karaköy z uwagi na moją Panią; potem przejazd czerwonym tramwajkiem przez Istiklal i powrót z buta
Takie miejsca potrafią zawładnąć naszymi zmysłami. Też tak mam.piotrf napisał(a):Patrząc na Twoje zdjęcia z bazaru , te wszystkie pyszności , przyprawy ( tych mamy spory zapas ) budzę tęsknotę za Turcją ,
Szkoda. Ale w Turcji to już chyba niewiele Wam pozostało do odkrycia. Pewnie macie już jakieś inne plany wyjazdowe.piotrf napisał(a):a w tym roku raczej tego kraju nie odwiedzimy
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe