piekara114 napisał(a):Cysterna to wiadomo cudo.
maslinka napisał(a):Wow! Przepiękne zdjęcia z Cysterny!To miejsce chcę kiedyś zobaczyć!
te kiero napisał(a):...cysterna jest na Stambułowym podium.
piotrf napisał(a):Cysterna też jest u mnie na podium![]()
te kiero napisał(a):A Twoje zdjęcia jak zwykle mega, troszku masz oko podobne do mojego przy robieniu zdjęć![]()
ale jakość u Ciebie lepsza...
piotrf napisał(a):Gosiu , piękne zdjęcia
piekara114 napisał(a):Wejściówki takie zachodnioeuropejskie, ale wiadomo są to zabytki warte swojej ceny, choć do cen lokalnych gość mocno wyśrubowane (takie mam wrażenie).
te kiero napisał(a):Wychodzi 20Eur, do przełknięcia
piekara114 napisał(a):A nie było jakiejś zbiorczych biletów czy coś w stylu Stambulcard, aby jakieś zniżki były?
megidh napisał(a):Po wejściu na teren cmentarza otoczyła nas niezwykła cisza, tak jakby ogrodzenie wytłumiło wszystkie dźwięki gwarnej ulicy.
megidh napisał(a):Tak myślałam, że Cysterna Bazyliki przypadnie Wam do gustu. Dla mnie to miejsce jest rewelacyjne i bardzo klimatyczne.
megidh napisał(a): A ja przed wyjazdem sporo czasu poświęcam na opracowanie trasy zwiedzania i mam z tego wielką satysfakcję, kiedy na wyjeździe wiem co zobaczyć i jak dotrzeć do miejsc godnych odwiedzenia.
dangol napisał(a):megidh napisał(a): A ja przed wyjazdem sporo czasu poświęcam na opracowanie trasy zwiedzania i mam z tego wielką satysfakcję, kiedy na wyjeździe wiem co zobaczyć i jak dotrzeć do miejsc godnych odwiedzenia.
Mam tak samo, tyle że ostatnio coraz częściej sporą część miejsc przygotowanych do zwiedzenia przed wyjazdem, na miejscu pomijam. Lubię jednak wiedzieć, czego nie zobaczyłam
. Grzesiek od dawna mi powtarza "po co tam chcesz jechać, skoro już wszystko widziałaś w internetach" , może dlatego tyle odpuszczam w realu
?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe