piekara114 napisał(a):Cysterna to wiadomo cudo.
maslinka napisał(a):Wow! Przepiękne zdjęcia z Cysterny! To miejsce chcę kiedyś zobaczyć!
te kiero napisał(a):...cysterna jest na Stambułowym podium.
piotrf napisał(a):Cysterna też jest u mnie na podium
te kiero napisał(a):A Twoje zdjęcia jak zwykle mega, troszku masz oko podobne do mojego przy robieniu zdjęć
ale jakość u Ciebie lepsza...
piotrf napisał(a):Gosiu , piękne zdjęcia
piekara114 napisał(a):Wejściówki takie zachodnioeuropejskie, ale wiadomo są to zabytki warte swojej ceny, choć do cen lokalnych gość mocno wyśrubowane (takie mam wrażenie).
te kiero napisał(a):Wychodzi 20Eur, do przełknięcia
piekara114 napisał(a):A nie było jakiejś zbiorczych biletów czy coś w stylu Stambulcard, aby jakieś zniżki były?
megidh napisał(a):Po wejściu na teren cmentarza otoczyła nas niezwykła cisza, tak jakby ogrodzenie wytłumiło wszystkie dźwięki gwarnej ulicy.
megidh napisał(a):Tak myślałam, że Cysterna Bazyliki przypadnie Wam do gustu. Dla mnie to miejsce jest rewelacyjne i bardzo klimatyczne.
megidh napisał(a): A ja przed wyjazdem sporo czasu poświęcam na opracowanie trasy zwiedzania i mam z tego wielką satysfakcję, kiedy na wyjeździe wiem co zobaczyć i jak dotrzeć do miejsc godnych odwiedzenia.
dangol napisał(a):megidh napisał(a): A ja przed wyjazdem sporo czasu poświęcam na opracowanie trasy zwiedzania i mam z tego wielką satysfakcję, kiedy na wyjeździe wiem co zobaczyć i jak dotrzeć do miejsc godnych odwiedzenia.
Mam tak samo, tyle że ostatnio coraz częściej sporą część miejsc przygotowanych do zwiedzenia przed wyjazdem, na miejscu pomijam . Lubię jednak wiedzieć, czego nie zobaczyłam . Grzesiek od dawna mi powtarza "po co tam chcesz jechać, skoro już wszystko widziałaś w internetach" , może dlatego tyle odpuszczam w realu ?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe