te kiero napisał(a):Myślałem, że ta wycieczka jest jednodniowa, a tu chyba kilkudniowa.
te kiero napisał(a):Zdecydowanie warto.
Wiadomo, że dwuosobowa grupa ma większe możliwości szybszego przemieszczania się, niż wieloosobowa grupa wycieczkowa. I dlatego, że jesteśmy szybsi, to możemy zwiedzić więcej. Duże znaczenie ma także wcześniejsze zaznajomienie się z przygotowaną trasy zwiedzania, aby nie kluczyć i przez to nie tracić cennego czasu.piotrf napisał(a):Gosiu , przy Waszym stylu zwiedzania i tylu "opóźniaczach" , przez dwa dni zwiedziliście więcej niż niejedna czterodniowa wycieczka
Ja również sporo korzystam z relacji na CRO Forum, więc jak piszę swoje relacje, to staram się zawierać w nich przydatne informacje.piotrf napisał(a):... a dzięki Waszym relacjom my mamy gotowy przewodnik )
Dzięki za polecenie. Sprawdziłam w programie, ale niestety nie będzie powtórki 1 odcinka. Zacznę więc oglądać od 2 odcinka w przyszły poniedziałek.piotrf napisał(a):Wczoraj , na kanale telewizji WP od godziny 19:05 oglądałem pierwszy odcinek amerykańskiego serialu z 2018 roku , pod tytułem Papież: Najpotężniejszy człowiek w historii , który wyjaśnia nie tylko początki chrześcijaństwa , ale także genezę podziału kościoła i powstanie najwspanialszych budowli Konstantynopola . . . Szczerze polecam
Ja mam takie samo podejściemegidh napisał(a):Ja również sporo korzystam z relacji na CRO Forum, więc jak piszę swoje relacje, to staram się zawierać w nich przydatne informacje.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe