Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Stało się! Wróciliśmy zauroczeni Chorwacją - Stanići 2012

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Agasz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agasz » 06.08.2012 15:06

I znów widzimy ukochane morze...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

To była wspaniała wycieczka :!: Polecam wszystkim gorąco. Jeśli będziecie gdzieś w pobliżu naprawdę warto odwiedzić Czerwone i Modre Jezioro.
-Katka-
Cromaniak
Re: Stało się! Wróciliśmy zauroczeni Chorwacją - Stanići 201

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Katka- » 06.08.2012 17:34

Bardzo fajna to wycieczka !!
Podziwiam, dojsc do jezior w taki upał nie było pewnie tak łatwo!!!
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 06.08.2012 19:30

Super zdjęcia z jezior może jak wszystko się ułoży to 2013 też spróbuje tam dotrzeć...
Agasz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agasz » 07.08.2012 14:22

-Katka- napisał(a):Bardzo fajna to wycieczka !!
Podziwiam, dojsc do jezior w taki upał nie było pewnie tak łatwo!!!

Nie było tak źle :) A kąpiel wynagrodziła wszystkie trudy :D

ARTUR_KOLNICA napisał(a):Super zdjęcia z jezior może jak wszystko się ułoży to 2013 też spróbuje tam dotrzeć...

Polecam, polecam, naprawdę warto :D
Agasz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agasz » 07.08.2012 14:40

Sobota, 23 czerwca 2012 r.

Dziś sobota... Po wczorajszej wycieczce postanawiamy poleniuchować na naszej plaży... Nasycić się morzem, ciepłem... tak zwyczajnie robić "nic" :coool:

Młodsza córka jak zwykle jest pierwsza... hmm...wiem już - kawy nie pije, a moje "nicnierobienie" zawsze kawę uwzględnia :wink:

Obrazek

A starsza namawia mnie na sesję zdjęciową, bo znajomym na fb przecież musi się pochwalić, jak to fajnie na wakacjach jest :wink:
A że i mnie się to moje dziecko podoba, więc i ja się pochwalę troszkę :oops: :D (młodsze też ładne IMO, ale częściej w masce i rurce na plaży występuje)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Agasz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agasz » 07.08.2012 14:52

Piękne widoki Chorwacji doskonale uzupełnia roślinność... Czasem się zastanawiam, jak to możliwe, że w tej spiekocie tyle zieleni się zachowuje...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
matula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) matula » 08.08.2012 07:11

Agasz bardzo mi się podoba twoja relacja, byłam w Stanici w 2010 r., a w 2011 r. w Duce więc to miło obejrzeć "swoje" miejsca okiem innej osoby :lol:
Agasz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agasz » 08.08.2012 08:01

matula napisał(a):Agasz bardzo mi się podoba twoja relacja, byłam w Stanici w 2010 r., a w 2011 r. w Duce więc to miło obejrzeć "swoje" miejsca okiem innej osoby :lol:

Cześć matula. Cieszę się, że czytasz/oglądasz z przyjemnością.
Masz rację - ja też chętnie oglądam zdjęcia innych z miejsc, które odwiedziłam :)

Serdeczności :papa:
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 08.08.2012 08:17

Z tym płaceniem za wejście na jeziora to troche dziwna rzecz my byliśmy tam 23 lipca (fakt było tylko parę osób) i nie było żadnego biletera czyli wstęp za friko...
Agasz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agasz » 08.08.2012 08:23

bodzio_gdańsk napisał(a):Z tym płaceniem za wejście na jeziora to troche dziwna rzecz my byliśmy tam 23 lipca (fakt było tylko parę osób) i nie było żadnego biletera czyli wstęp za friko...

Hmm... nie wiem - bilety wyglądały na prawdziwe. Może to kwestia dnia lub godziny (my byliśmy w piątek - weekend już, Wy w poniedziałek) :?

Ale to dobrze, że Wam się udało za free :D
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 08.08.2012 08:28

...i tak warto byłoby zapłacić - pieknie to wygląda.Nasza gospodyni mówiła nam że jezioro co jakis czas wysycha a wówczas Chorwaci urzadzają tam boisko i grają w tym błocku w piłkę (taka ciekawostka)
Agasz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agasz » 08.08.2012 08:46

bodzio_gdańsk napisał(a):...i tak warto byłoby zapłacić - pieknie to wygląda.Nasza gospodyni mówiła nam że jezioro co jakis czas wysycha a wówczas Chorwaci urzadzają tam boisko i grają w tym błocku w piłkę (taka ciekawostka)

To prawda :D
źródło:http://www.jutarnji.hr/template/article/article-print.jsp?id=997104
Obrazek
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 08.08.2012 09:03

nexus6
Podróżnik
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) nexus6 » 08.08.2012 09:34

Agasz napisał(a):Piękne widoki Chorwacji doskonale uzupełnia roślinność... Czasem się zastanawiam, jak to możliwe, że w tej spiekocie tyle zieleni się zachowuje...

Też się nad tym zastanawialiśmy, więc postanowiliśmy sprowadzić trochę Chorwacji do Nas.
"Przemyciliśmy" odnóżki do Polski i oto efekt :)
Obrazek

Obecnie jest jeszcze więcej kwiatków, zabieramy się więc za rozsadzanie, tym rośliną na prawdę wiele nie potrzeba :)
Agasz
Croentuzjasta
Re: Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agasz » 08.08.2012 10:45

nexus6 napisał(a):
Agasz napisał(a):Piękne widoki Chorwacji doskonale uzupełnia roślinność... Czasem się zastanawiam, jak to możliwe, że w tej spiekocie tyle zieleni się zachowuje...

Też się nad tym zastanawialiśmy, więc postanowiliśmy sprowadzić trochę Chorwacji do Nas.
"Przemyciliśmy" odnóżki do Polski i oto efekt :)
Obrazek

Obecnie jest jeszcze więcej kwiatków, zabieramy się więc za rozsadzanie, tym rośliną na prawdę wiele nie potrzeba :)

Ależ pięknie Wam rosną te roślinki... to teraz będę sobie w brodę pluła, że też nie wpadłam na pomysł przemycenia "Chorwacji w szczepkach" :D

nexus6, a na zimę chowasz je do domu?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży