szymaszek napisał(a):Ja zapytam konkretniej. Szukałem informacji (może słabo), znalazłem tylko adres. Czy Shell w Mureck przy Grazer Str. 55 jest czynny całą dobę? Mniej wiecej w tych okolicach w nocy będę musiał dolać.
Ed. Jeśli to aktualne dane to niby do 21:30 . Będę chyba szukał przy autostradzie przed zjazdem.
dids76 napisał(a):szymaszek napisał(a):Ja zapytam konkretniej. Szukałem informacji (może słabo), znalazłem tylko adres. Czy Shell w Mureck przy Grazer Str. 55 jest czynny całą dobę? Mniej wiecej w tych okolicach w nocy będę musiał dolać.
Ed. Jeśli to aktualne dane to niby do 21:30 . Będę chyba szukał przy autostradzie przed zjazdem.
Po stronie Austriackiej, na trasie do Mureck, niema całodobowej stacji. Zaraz za zjazdem jest stacja Temmel Tankstelle, otwarta do 22, ale z możliwością tankowania całodobowego na dystrybutorach samoobsługowych, płatnych kartą.
Link:
http://www.nfz-temmel.at/tanken-rasten/
kubatychy napisał(a):podłączając sie do pytania - bede jechał w nocy z soboty na niedzielę ( wyjazd ok północy). Bede musiał myslec o tankowaniu w okolicach Grazu, w ostateczności Mariboru. Czy o 6 - 7 godzinie rano w niedzielę na trasie beda juz otwarte stacje? Co do samoobslugi karta nie jestem przekonany (ING prowizja).
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi