szaki17 napisał(a):Parę słoików mniej.
A brakującego balastu po słoikach nie zrównoważyłeś butelkami z rakiją, winem i oliwą?
dids76 napisał(a):szaki17 napisał(a):Parę słoików mniej.
A brakującego balastu po słoikach nie zrównoważyłeś butelkami z rakiją, winem i oliwą?
norbert_p napisał(a):Jakie nazwy stacji są w Czechach, Austrii, Słowenii i Chorwacji? Czy nie zwracać na to uwagi i po prostu tankować jak będzie brakować?
Gdzie paliwo (benzyna) jest najdroższa? Chodzi mi o kraj?
Bocian napisał(a):norbert_p napisał(a):Na jakich stacjach paliw w Czechach, Austrii, Słowenii i Chorwacji tankowaliście paliwo. Chodzi mi o 95 lub 98Pb. Jakiej jest jakości? Nie chciałbym stanąć gdzieś w trasie z powodu jakichś ścieków w zbiorniku...
Tak jak w PL. Na większych i znanych firm. Ja na benzynie nigdy się nie zawiodłem, a miałem nawet wrażenie, że gdzie bym poza Polską tankował, to auto lepiej jechało.
te kiero napisał(a):norbert_p napisał(a):Jakie nazwy stacji są w Czechach, Austrii, Słowenii i Chorwacji? Czy nie zwracać na to uwagi i po prostu tankować jak będzie brakować?
Gdzie paliwo (benzyna) jest najdroższa? Chodzi mi o kraj?
użytkownik forum napisał(a):W tym roku będę jechał w niedzielę i mam pytanie o godziny otwarcia stacji benzynowych. W Austrii na objeździe najdroższego ronda w europie są chyba dwie stacje.
użytkownik forum napisał(a):nie w austrii tylko w słowenii
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi