...tankowałem już w Cro w Krapinie.
Pamiętasz czy ceny benzynki były niższe czy takie jak na autostradzie
Rafi70 napisał(a):Nie wiem przez którą mijcowość chcesz jechać, gdy jechałem na Istrie granicę przekraczałem w Spielfeld / Sentilj i krótko przed granicą ok 4-5km po prawej stronie autostrady jest mała miejscowość Gralla a tam kompleks Agip/ Mcdonalds i inne bary wraz z dużym parkingiem . Rewelacyjne miejsce na rozprostowanie nóg oraz tankowanie ( ON 1.03eur) ok 10 centów niżej niź na autostradzie
sajmonoo7 napisał(a):Rafi70 napisał(a):Nie wiem przez którą mijcowość chcesz jechać, gdy jechałem na Istrie granicę przekraczałem w Spielfeld / Sentilj i krótko przed granicą ok 4-5km po prawej stronie autostrady jest mała miejscowość Gralla a tam kompleks Agip/ Mcdonalds i inne bary wraz z dużym parkingiem . Rewelacyjne miejsce na rozprostowanie nóg oraz tankowanie ( ON 1.03eur) ok 10 centów niżej niź na autostradzie
Super, a czy zatankuje tam w nocy i to gotówka najlepiej?
Rafi70 napisał(a):sajmonoo7 napisał(a):Rafi70 napisał(a):Nie wiem przez którą mijcowość chcesz jechać, gdy jechałem na Istrie granicę przekraczałem w Spielfeld / Sentilj i krótko przed granicą ok 4-5km po prawej stronie autostrady jest mała miejscowość Gralla a tam kompleks Agip/ Mcdonalds i inne bary wraz z dużym parkingiem . Rewelacyjne miejsce na rozprostowanie nóg oraz tankowanie ( ON 1.03eur) ok 10 centów niżej niź na autostradzie
Super, a czy zatankuje tam w nocy i to gotówka najlepiej?
Tak stacja 24h i oczywiscie , karta lub gotówka. W drodze powrotnej też tam sobie robiłem postój na kawę i tankowanie. Cały ten kompleks znajduje się ok 500m od autostrady tuż przed granicą A/SLO na A9.
maromaro85 napisał(a):Chodzi mi bardziej o tą stację już w samym Mureck po prawej stronie, naprzeciw salony VW.
Niestety nie mogę dodawać linków.
rzdrozny napisał(a):maromaro85 napisał(a):Chodzi mi bardziej o tą stację już w samym Mureck po prawej stronie, naprzeciw salony VW.
Niestety nie mogę dodawać linków.
Ta stacja w Murecku jest czynna do 22.00. Przynajmniej w czwartki:), bo ostatnio byłem o 21.57 i już po moim tanku zamknęli:)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi