faziolot napisał(a):A ta stacja co jest po lewej stronie przed Mureck: jakie tam ceny? Tankował ktoś w tym roku?
dids76 napisał(a):faziolot napisał(a):A ta stacja co jest po lewej stronie przed Mureck: jakie tam ceny? Tankował ktoś w tym roku?
Jest zaraz za zjazdem z autostrady po lewej stronie, dokładnie tutaj:
http://goo.gl/maps/VSW52
jasio napisał(a):dids76 napisał(a):Dokładnie tam
Za paliwo kartą można płacić, za winiety tylko gotówką (co najmniej dwa lata temu tak było).
Stacja otwarta od 5:30 do 22:00
O ile dobrze pamiętam jest tam samoobsługowy dystrybutor i można tankować całą dobę
obiadek napisał(a):dzięki ale w tym problem że będę przed koło 4 w Słoweni
Niestety mam PB nie ON, przy moim poprzednim pojeździe na baku w trasie grubo ponad 700
dids76 napisał(a):obiadek napisał(a):dzięki ale w tym problem że będę przed koło 4 w Słoweni
Niestety mam PB nie ON, przy moim poprzednim pojeździe na baku w trasie grubo ponad 700
Całodobowe stacje są dopiero po Słoweńskiej stronie i to chyba w Ptuj. Też mam samochód z zasięgiem ok 650-700km (bak 55litrów). Dwa lata temu z domu dojechałem bez problemu do Podlehnika za Ptuj, już na drodze nr9. W ubiegłym roku jechałem w Austrii drogą 66 i tankowałem już w Cro w Krapinie.
dids76 napisał(a):obiadek napisał(a):dzięki ale w tym problem że będę przed koło 4 w Słoweni
Całodobowe stacje są dopiero po Słoweńskiej stronie i to chyba w Ptuj. Też mam samochód z zasięgiem ok 650-700km (bak 55litrów). Dwa lata temu z domu dojechałem bez problemu do Podlehnika za Ptuj, już na drodze nr9. W ubiegłym roku jechałem w Austrii drogą 66 i tankowałem już w Cro w Krapinie.
walp napisał(a):Efekt - dojechałem do następnej z migającą kontrolką, a wskaźnik pokazywał distance to go: 29 km
Oj, były nerwy.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi