paolooo napisał(a):ravel napisał(a):Czy mógłby ktoś polecić jakąś dobrą i tanią stację benzynową przy obwodnicy Cieszyna, taką na ostatnie tankowanie do pełna w Polsce?
a na jaki zysk liczysz? na 50 litrach mozesz zarobić no może 5 zł
ravel napisał(a):Dzięki chłopaki, będę zjeżdzał z A1 właśnie w Żorach więc tam się rozejrzę. Myślę, że Lukoil lub Bliska będą ok.
ravel napisał(a):Dzięki chłopaki, będę zjeżdzał z A1 właśnie w Żorach więc tam się rozejrzę. Myślę, że Lukoil lub Bliska będą ok. W tamtym roku tankowałem w centrum Cieszyna na Neste ale nie chcę już wjeżdzać do centrum.
hatatitla napisał(a):ravel napisał(a):Dzięki chłopaki, będę zjeżdzał z A1 właśnie w Żorach więc tam się rozejrzę. Myślę, że Lukoil lub Bliska będą ok. W tamtym roku tankowałem w centrum Cieszyna na Neste ale nie chcę już wjeżdzać do centrum.
W żorach Lukoil, Auchan czy Bliska mają jedne z najniższych cen w regionie. Więc ostatnie tankowanie w Polsce właśnie tam można uskutecznić. W razie gdybyś przegapił żory to polecam jeszcze stację Uniwar w Pawłowicach jakiś 1 km przed zjazdem na cieszyn. Tam też ceny dobre. Natomiast sam Cieszyn drogi a szczególnie stacje położone bezpośrednio przy S1 z Bielska mają ceny wywalone w kosmos.
ravel napisał(a):Arooo napisał(a):Jak chcesz dojechać bezstresowo to nie oszczędzaj kilka złotych, tylko zatankuj na markowej dużej stacji typu Shell, Statoil.
a jest w Żorach Shell ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi