Lidia K napisał(a):Bombowa relacja. I super zdjęcia.
Dziękuję i za życzenia dziękuję.
Jacek B napisał(a):Fantastyczna relacja, a fotki BAJKA.
Dzięki. Z tymi zdjęciami, to, już pisałem, ustawienia mi się poprzestawiały i, w sumie, to nie byłem zadowolony z fotek, więc nawet nie planowałem relacji.
Potem dopiero, jakoś tak wyszło, że poświeciłem im trochę, niewiele, ale jak z tego wynika, wystarczająco czasu, żeby można było je pokazać.
W każdym razie rokuje to dobrze na przyszły rok, bo obiecuję już w aparacie nie grzebać
Jacek S napisał(a):Pamięć to Ty masz...ale to luty miał być...
Luty też pamiętam, tylko że ten czas tak szybko leci ...
longtom napisał(a):A ostatnio oglądałem mini serial nakręcony na podstawie tej książki. Nie zachwycił mnie.
Mnie również nie wciągnął. Nawet nie wiedziałem, co oglądam za bardzo, ale ostatnio Wojtek natchnął mnie i przymierzam się do przeczytania i tej książki i tej drugiej o zdobywaniu gór, ale właśnie najpierw serial obejrzę, bo rzadko się zdarza, żeby film dorównał temu, co w książce zobaczę, więc zawsze będę miał wrażenie, że film jest kiepski
Crayfish napisał(a):Zastanawiam się tylko co w tym tytule znaczy to "i pół".
Było 4,5 teraz 5,5 ... ? hmmm ?
To w pierwszej, a właściwie
trzeciej i pół Śródziemnomorskiej pisałem.
Pech jakiś chce, że od tamtej pory nie udało nam się wspólnie, całą rodziną, wakacji spędzić, więc te ułamki zdaje się zostaną na zawsze.
Jest jeszcze jakaś nadzieja na przyszły rok, ale to już ostatnia talka szansa chyba.
Niestety, ale te dzieciaki strasznie szybko się starzeją
Pozdrawiam