Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Srima-Vodice - Proszę o opinie co do miejscowości

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
skopek01
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) skopek01 » 06.06.2009 23:27

Witam,

Zamierzam wybrać się pierwszy raz do Chorwacji.

Wybrałem miejscowość Srima w okolicach Vodic.

Jeśli byliście tam napiszcie czy warto.

Jedziemy rodziną 4 osoby dorosłe.

Lubimy ładne widoki, fajne plaże, ciekawą okolicą.

Jeśli możecie powiedzcie jakie jeszcze fajne miejsca można odwiedzić.

Zależy nam żeby nie było to miejsca bardzo oddalone od Polski.

Ładny widok, ciekawa plaża, mogą być klify, ciekawe atrakcje turystyczne.

Czekamy na opinie!
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 07.06.2009 08:15

iamam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) iamam » 08.06.2009 21:07

Tribunj, VOdice czy Srima tu masz krótki temat o tym (dwie opinie + jedna o sąsiedniej miejscowości)
aleks02
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aleks02 » 05.08.2009 09:09

Witam.
Przyjechałam z Srimy w niedzielę 2 sierpnia.
Srima jest małą spokojną okolicą za Vodicami,za Srimą nie ma żadnego miasteczka do ktorego mozna by dojsc plażą (chyba ,że gdzies o wiele dalej niż my doszliśmy).Plaża o wiele spokojniejsza niż w Vodicach gdzie ludzi jest mnóstwo.Cisza spokój,swobodnie można zostawic wszystko na plaży i pójsc sie kapać .Vodice są dużym miastem ale bardzo ładnym.Wieczorami roi sie od ludu .mogę podesłać zdjęcia.
aleks02
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aleks02 » 05.08.2009 09:21

Aha morze w Srimie jest bardzo płytkie,trzeba troszkę dalej pojsc zeby sie okapać-rewelacja dla dzieciaków.
qwertys
Plażowicz
Nie polecam apartamentu Adria Mare w Srimie!!1

Nieprzeczytany postnapisał(a) qwertys » 13.07.2010 16:33

Właściciel mnie oszukał, był chamski. Mimo wczesniejszych zapewnień pokój miał widok nie na morze a na parking i smieci! . Oszukala mnie na 250 euro. zdecydowanie odradzam Adria Mare w Srima koło Vodice!
ADAMO_16
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ADAMO_16 » 13.07.2010 22:44

18.07 wybieramy się do miejscowości SRIMA, oczywiście w ciemno.Mam nadzieje że będzie tam cisza i spokój.Szukam plaży żwirowej i kilku knajpek, z opisu na forum tej miejscowości to mam szanse na takie "luksusy" Jak będe szukał wrażeń to Vodice są tuż zamiedzą.Jeszcze pare dni i wyjazd :D
qwertys jaka jest Twoja opinia o tej miejscowości? Jakieś rady, porady albo ostrzeżenia.[/b]
ewa.krakuska
Croentuzjasta
Adamo

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.krakuska » 14.07.2010 22:21

jedziesz w tym samym okresie co ja do Srimy

jeśli moge doradzić to zjedź w kierunku morza za sklepem Konzum ( pierwsza uliczka w prawo). Po ok 50 m mozesz zatrzymać auto i podejść na plażę aby zobaczyć czy plażą ci odpowiada. gdybyś jednak szukał innych wrażeń to proponuję wrócić do " głównej " drogi przez Srimę i jechać dalej. dojedziesz do skrzyzowania w kształcie litery T, skręcisz w prawo. To jest tzw nowa część Srimy. kilka lat temu nie było tam domów. teraz są nowe apartamenty choć jak dla mnie plaża tam jest mniej atrakcyjna.
A tak w ogóle to mała miejscowośc więc na pewno n ie pogubisz się:)

życze miłych wakacji w Srimie

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone