Dudek2222 napisał(a):
Ale, istotnie, myślę, że kiedy zobaczysz trochę więcej Chorwacji, nasze opinie będą bardziej zbieżne.
Jestem wręcz pewny, że znajdę piękniejsze miasta niż Senj. Trzeba tylko bardzo próbować.
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
Joanka23 napisał(a):Witaj!
Pierwszy raz jestem u Ciebie w relacji, tak się akurat złożyło, że na sam koniec, ale chętnie na Siofok popatrzęOstatni raz byłam tam w 97 roku, aż ciekawa jestem co się zmieniło i czy w ogóle poznam to miasteczko.
![]()
Ale przede wszystkim:
Gratulacje pięknej rocznicy!!!![]()
Pozdrowienia!
.png)
.png)
Manga napisał(a):Srebrne wesele chyba lepiej bez dzieci obchodzić...zwlaszcza,że pod chorwackim słońcem libido rośnie . Choć może w dwa namioty nie ma tragedii a koszty mniejsze.
---
Dla przyszłej synowej:
http://wrolimamy.pl/
.png)

plessant napisał(a): Siofok bardzo zmienione, a szczególnie w ciągu ostatniego roku. Centrum nie do poznania.
.png)
Joanka23 napisał(a):plessant napisał(a):
To tym bardziej jestem ciekawa, jak to teraz tam wygląda! Ciekawe czy w ogóle coś poznam.A zielono - czerwona traktorowa ciuchcia dalej po Złotym Brzegu jeździ?
![]()
A w ogóle to dopiero teraz zauważyłam, że Ty z Pszczyny jesteś! Przepięknie tam macie!![]()
Mam taką nieśmiałą propozycję, żebyś po zakończeniu tej relacji zaczął nową opisującą Pszczynę jako propozycję na weekend, co Ty na to? Jak coś to zdjęciami mogę Cię wspomagać![]()
- śliczna, śliczna miejscowość - polecam Pszczynę wszystkim kto nie był!
![]()
Pozdrawiam raz jeszcze i póki co to czekam na ten Siofok!
.png)

plessant napisał(a):Cieszę się, że podoba się moja kochana Pszczyna.
plessant napisał(a):Będę musiał pomyśleć o twojej propozycji odnośnie Pszczyny na weekend,
plessant napisał(a):Więc cóż trzeba siadać i coś sklecić o tegorocznym Siofoku.
Powrót do Nasze relacje z podróży