Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Srebrne wesele i pierwszy wyjazd do Chorwacji

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 07.10.2011 17:21

Dudek2222 napisał(a):
Ale, istotnie, myślę, że kiedy zobaczysz trochę więcej Chorwacji, nasze opinie będą bardziej zbieżne.

Jestem wręcz pewny, że znajdę piękniejsze miasta niż Senj. Trzeba tylko bardzo próbować.
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 07.10.2011 17:26

sztanga napisał(a):
Ale, istotnie, myślę, że kiedy zobaczysz trochę więcej Chorwacji, opinie będą bardziej zbieżne.

Jestem również za !

Też jestem za, ale narazie muszę pozostać przy swoim. Jak napisałem do Dudka, będę próbował.
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 07.10.2011 17:29

dids76 napisał(a):Swoją przygodę z Chorwacją tez zaczynaliśmy w Senj i też nam się podobało.
Teraz jednak stwierdzam że są w Cro ładniejsze miasteczka, co nie znaczy że kedyś tam nie wrócimy ;)

Życzę ci kolejnych powrotów do Chorwacji. Ja już tęsknię
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 15.10.2011 06:23

Długo się nie odzywałem, ale też pisać nie bardzo jest o czym. Kończy się nasz pobyt w HR. Dziś parę widoczków z naszej plaży. Tak po to żeby się ogrzać wspomnieniami.
To akurat robione z klifu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A teraz parę innych ujęć

Obrazek

Obrazek

I parę fotek żyjątek z Adriatyku

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

To tyle dla ocieplenia nastroju na dziś.
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 22.10.2011 05:21

Dziś na pożegnanie Chorwacji parę pięknych zachodów słońca. Zacznę od tego

Obrazek

żeby pokazać jak fajnie było w HR i wiem, że niewiele widziałem, ale obiecuję wracać oraz poszerzać swoje Hrvatskie horyzonty, a po obejrzeniu Dokumentu w TVNMeteo o wybrzeżu Chorwacji to już murowane, ale wracam do zdjęć ze słoneczkiem w tle

Obrazek

Obrazek

Obrazek

teraz parę zdjęć z ostatniego dnia zrobione z klifu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

no i finito. Rano pakujemy się i przenosimy na parę dni nad Balaton. Młodym kończy się urlop, a chcieliśmy im pokazać jak wygląda. Syn zadowolony bo może tam mu pójdzie lepiej z rybami. W Chorwacji wygrały ryby. :lol:
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 28.10.2011 10:01

Dziś spróbuję wrzucić filmik z Rastoke
Ha :!: znowu się czegoś człowiek nauczył.
Filmik krótki, ale życzę przyjemnego oglądania.
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 02.11.2011 15:11

I nadszedł ten dzień. Pobudka i pakujemy się. Tak wyglądają nasze tarasy bez namiotów

Obrazek

Ruszamy w drogę

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I nasze ostatnie zdjęcia po Chorwackiej stronie

Obrazek

Potem przejeżdżamy granicę i za około 150km lądujemy w Siofok, gdzie spędzamy jeszcze 4 dni nad Balatonem. Jeżeli są zainteresowani dalszą (węgierską) relacją to proszę o odzew.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.11.2011 15:52

plessant napisał(a):Potem przejeżdżamy granicę i za około 150km lądujemy w Siofok, gdzie spędzamy jeszcze 4 dni nad Balatonem. Jeżeli są zainteresowani dalszą (węgierską) relacją to proszę o odzew.

Śmiało, pisz dalej.
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 02.11.2011 16:45

Witaj!
Pierwszy raz jestem u Ciebie w relacji, tak się akurat złożyło, że na sam koniec, ale chętnie na Siofok popatrzę :D Ostatni raz byłam tam w 97 roku, aż ciekawa jestem co się zmieniło i czy w ogóle poznam to miasteczko. :lol:

Ale przede wszystkim:

Gratulacje pięknej rocznicy!!! :D

Pozdrowienia!
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 02.11.2011 17:38

Joanka23 napisał(a):Witaj!
Pierwszy raz jestem u Ciebie w relacji, tak się akurat złożyło, że na sam koniec, ale chętnie na Siofok popatrzę :D Ostatni raz byłam tam w 97 roku, aż ciekawa jestem co się zmieniło i czy w ogóle poznam to miasteczko. :lol:

Ale przede wszystkim:

Gratulacje pięknej rocznicy!!! :D

Pozdrowienia!

Dziękuję. Siofok bardzo zmienione, a szczególnie w ciągu ostatniego roku. Centrum nie do poznania.
Manga
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Manga » 02.11.2011 17:41

Srebrne wesele chyba lepiej bez dzieci obchodzić...zwlaszcza,że pod chorwackim słońcem libido rośnie . Choć może w dwa namioty nie ma tragedii a koszty mniejsze.
---
Dla przyszłej synowej:
http://wrolimamy.pl/
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 02.11.2011 17:51

Manga napisał(a):Srebrne wesele chyba lepiej bez dzieci obchodzić...zwlaszcza,że pod chorwackim słońcem libido rośnie . Choć może w dwa namioty nie ma tragedii a koszty mniejsze.
---
Dla przyszłej synowej:
http://wrolimamy.pl/

Dotychczas jeździliśmy bez dzieci, dopiero jak usłyszeli że jedziemy do Chorwacji to wszystko się chciało zabrać. W ten oto sposób wszyscy byliśmy nad Adriatykiem pierwszy raz. I myślę, że nie ostatni. Jedynie córka miała pecha, bo pracowała.
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 02.11.2011 19:38

plessant napisał(a): Siofok bardzo zmienione, a szczególnie w ciągu ostatniego roku. Centrum nie do poznania.

To tym bardziej jestem ciekawa, jak to teraz tam wygląda! Ciekawe czy w ogóle coś poznam. :lol: A zielono - czerwona traktorowa ciuchcia dalej po Złotym Brzegu jeździ? :lol:

A w ogóle to dopiero teraz zauważyłam, że Ty z Pszczyny jesteś! Przepięknie tam macie! :D

Mam taką nieśmiałą propozycję, żebyś po zakończeniu tej relacji zaczął nową opisującą Pszczynę jako propozycję na weekend, co Ty na to? Jak coś to zdjęciami mogę Cię wspomagać :wink: :lol: - śliczna, śliczna miejscowość - polecam Pszczynę wszystkim kto nie był! :D

Pozdrawiam raz jeszcze i póki co to czekam na ten Siofok!
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 02.11.2011 19:51

Joanka23 napisał(a):
plessant napisał(a):
To tym bardziej jestem ciekawa, jak to teraz tam wygląda! Ciekawe czy w ogóle coś poznam. :lol: A zielono - czerwona traktorowa ciuchcia dalej po Złotym Brzegu jeździ? :lol:

A w ogóle to dopiero teraz zauważyłam, że Ty z Pszczyny jesteś! Przepięknie tam macie! :D

Mam taką nieśmiałą propozycję, żebyś po zakończeniu tej relacji zaczął nową opisującą Pszczynę jako propozycję na weekend, co Ty na to? Jak coś to zdjęciami mogę Cię wspomagać :wink: :lol: - śliczna, śliczna miejscowość - polecam Pszczynę wszystkim kto nie był! :D

Pozdrawiam raz jeszcze i póki co to czekam na ten Siofok!

Cieszę się, że podoba się moja kochana Pszczyna. Będę musiał pomyśleć o twojej propozycji odnośnie Pszczyny na weekend, a co do ciuchci to niestety w tym roku nie spotkaliśmy. W zeszłym roku jeszcze jeździła. Może nie mieliśmy szczęścia. Więc cóż trzeba siadać i coś sklecić o tegorocznym Siofoku. Najpierw muszę przesłać trochę zdjęć na imageshacka.
Pozdrawiam
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 02.11.2011 20:20

plessant napisał(a):Cieszę się, że podoba się moja kochana Pszczyna.

Bardzo! A wnętrze zamku mnie oczarowało :D

plessant napisał(a):Będę musiał pomyśleć o twojej propozycji odnośnie Pszczyny na weekend,

Nic się nie martw ja mam dobrą pamięć, na pewno się jeszcze o Pszczynę przypomnę :lol: tym bardziej, że jeszcze do skansenu nie dotarłam i chętnie też bym się dowiedziała czy mam czego żałować :wink: - a może jeszcze coś mi umknęło...

plessant napisał(a):Więc cóż trzeba siadać i coś sklecić o tegorocznym Siofoku.

:D
Sam się prosiłeś o odzew więc teraz nie wzdychaj... :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Srebrne wesele i pierwszy wyjazd do Chorwacji - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone