Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
A my mamy coraz większy kłopot z nim. Od 10 lipca jest w serwisie i jak tak dalej będzie to pojedziemy na kolejny urlop bez niego. Tak było już latem zeszłego roku. Również był w serwisie.
Fujifilm X-Pro1 - #1 w kategorii bezlusterkowiec roku 2012, Fujifilm X10 - #2 w kategorii aparat kompaktowy roku 2012, matryca X-Trans CMOS Fujifilm - #3 w kategorii innowacja fotograficzna roku.
Witam A mnie się udało kupić HS25EXR za 629,00zł, w sklepie dla ubogich czyli Biedronce. Co najlepsze wszystkie aparaty Fuji zakupione do końca roku mają trzyletnią gwarancję. I chociaż w gablocie była cena 899,00 to przy kasie okazało się ze kosztuje 629,00zł. Jak ktoś jest na kupnie to może warto sprawdzić okoliczne Biedronki, może mają jeszcze gdzieś te aparaty w takiej cenie.
Nawet dyrektor Fuji jest zaskoczony tą ceną, ale, faktycznie, ostatnia promocja Biedronki zaskakuje już przy kasie, zaś Fujifilm dokłada te 24 miesiące gwarancyjne
Miłego fotografowania. Powinieneś być zadowolony, bo to fajny aparacik
weldon napisał(a):Jako przycisk do papieru - doskonały
..nie załamuj Sebastiana...napisz coś miłego...
Że samo body to skarbonka, do której, pomału, będzie musiał dokupić całą szklarnię i dopiero wtedy będzie miał zagwozdkę? Ten 25exr nie pisze rawów, ale ma za to zakres i możliwości czegoś, co go, finalnie, ładnych parę tysiączków będzie kosztowało. I lekki jest - w samolocie to ważne. Tak samo nikt mu nie zabroni go na imprezę masową wnieść
Body jak body. Ważniejsze, czy masz dostęp do szkieł, bo cię to zeżre, a kupowanie lustra po to, żeby doczepić tam spacerniaka 18-250, to, mz, pomyłka. Duże, ciężkie. Na wakacjach się nie sprawdza
A jeszcze, jak się doczepi tanie, czyli ciemne szkła, to można nieźle się zawieść, jak i ja się zawiodłem niedawno :/
Chyba Tomek Longtom i Janek, jan_s1 robią kanonadę, to mogą ci więcej co do cen i obsługi powiedzieć
Wleldon Ty chyba niedawno w pierdlu siedziałeś bo walisz takim slangiem, że przy drugiej linijce nie bardzo wiem gdzie jestem. Napisz proszę jakbyś do "Świata Młodych" albo "Zarzewia" pisał recenzję bo ja się znam lepiej na fizyce kwantowej niż na fotografii.
Ps. ten aparat córka w konkursie wygrała dlatego go mamy.