skywalker_01 to Ty stary foto-wyga jesteś.
I jak sprawuje się poczciwa S7000 ?
Widzę, że miała nie przeładowaną pikselami dość dużą matrycę
(jak na kompakcik oczywiście)
Crayfish napisał(a):skywalker_01 to Ty stary foto-wyga jesteś.
I jak sprawuje się poczciwa S7000 ?
Widzę, że miała nie przeładowaną pikselami dość dużą matrycę
(jak na kompakcik oczywiście)
skywalker_01 napisał(a):... fotografia wykonana na maksymalnym cyfrowym zoomie ...
weldon napisał(a):skywalker_01 napisał(a):... fotografia wykonana na maksymalnym cyfrowym zoomie ...
Nie wygodniej sobie na monitorze powiększyć?
Na szczęście odchodzi się już od tego populistycznego piaru jakim jest "zoom cyfrowy".
A propos, zaintrygował mnie przelicznik ogniskowej w aparatach cyfrowych, w stosunku do aparatów analogowych.
Czy ktoś się czuje na siłach wytłumaczyć mi kilka rzeczy?
skywalker_01 napisał(a):weldon napisał(a):skywalker_01 napisał(a):... fotografia wykonana na maksymalnym cyfrowym zoomie ...
Nie wygodniej sobie na monitorze powiększyć?
Na szczęście odchodzi się już od tego populistycznego piaru jakim jest "zoom cyfrowy".
A propos, zaintrygował mnie przelicznik ogniskowej w aparatach cyfrowych, w stosunku do aparatów analogowych.
Czy ktoś się czuje na siłach wytłumaczyć mi kilka rzeczy?
O kurczę, "na monitorze powiększyć" nie mogę....
Gratulacje. wyjdź sobie jutro na spacer, zrób jakiekolwiek zdjęcie obiektu z odległości 1 km przy ogniskowej 55 mm i 3 m matrycy, potem zmniejsz do formatu 640 x 480 pikseli i powiększ na pełny ekran.
Wieczorem napisz mi jaka jest różnica pomiędzy twoja fotografią, a moją eksponowaną powyżej.
weldon napisał(a):Czy ktoś się czuje na siłach wytłumaczyć mi kilka rzeczy
skywalker_01 napisał(a):Wiesz, kilka dni temu, w onet.pl był taki temat, że Petrov miał pretensje do Kubicy, że ten wcale nie pomaga mu w przygotowaniach do kolejnego sezonu F1.
To jest mniej więcej tak. Ja jestem Kubicą a ty Petrovem.
Pozdrawiam
weldon napisał(a):Wiesz co ... jeżeli któregoś z nich nie sponsoruje Fujifilm, to zrób sobie jakiś pit stop ...
Powrót do FotoCroClub - dyskusja