Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sprzedam 2 bilety lotnicze w obie strony strony Kraków-Split

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sztyga20
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sztyga20 » 06.07.2007 15:00

Witam!

Niestety w tym roku nie uda mi się wyjechać na wakację do Chorwacji, niestety zakupiłem dwa bilety w obie strony na linii Kraków-Split.

Termin wylotu: 25 sierpień 2007r, przylot: pierwszy wrzesień 2007r.

Zainteresowanych prosze o kontakt: 016 648 22 25.

Za bilety zapłaciłem 1250zł, cena jaka mnie interesuje to około 900zł do uzgodnienia.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 07.07.2007 17:19

Na moje odczucie......... 10000 % że nikt nie odkupi. Za blisko ta Chorwacja aby lecieć samolotem. Ponadto, radość z podróżowania pryska.
Lela
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lela » 07.07.2007 22:11

woka napisał(a):Na moje odczucie......... 10000 % że nikt nie odkupi. Za blisko ta Chorwacja aby lecieć samolotem. Ponadto, radość z podróżowania pryska.

Na moje odczucie to jedynie kwestia tego czy się ceni swój czas i czy się lubi kisić godzinami w samochodzie. Osobiście latam samolotami wszędzie gdzie się da, w tym również do Chorwacji, bo wolę być w Zagrzebiu w dwie godziny, a nie w 16.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 08.07.2007 09:40

Lela napisał(a):
woka napisał(a):Na moje odczucie......... 10000 % że nikt nie odkupi. Za blisko ta Chorwacja aby lecieć samolotem. Ponadto, radość z podróżowania pryska.

Na moje odczucie to jedynie kwestia tego czy się ceni swój czas i czy się lubi kisić godzinami w samochodzie. Osobiście latam samolotami wszędzie gdzie się da, w tym również do Chorwacji, bo wolę być w Zagrzebiu w dwie godziny, a nie w 16.

Lela ... nie obraż się, ale samolotami to każdy potrafi latać. Na dodatek o wiele taniej w porównaniu do samochodu. Jednak samolotem to nie jest to. Chorwacja za blisko wg mojej oceny. Nie trzeba jechac 16 godz. ( jak piszesz), mozna jechac .... 30 godz. albo i więcej lub 10 godz. ( zależy kto i skąd). Jedziesz sobie samochodem ... widoki i widoczki........ gdzie chcesz tam przystanek, ... chcesz zawrócić, zawracasz. etc...etc. To są wczasy. Wsiąść do samolotu ... wysiąść z samolotu. Etam. :cry: Samolot pozostawiam sobie na późną starość lub na dłuższe trasy.
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 08.07.2007 18:57

woka popieram w 90% z małym wyjątkiem
Lela ... nie obraż się, ale samolotami to każdy potrafi latać.
ja nie potrafię :papa:
Lela
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lela » 08.07.2007 18:57

woka napisał(a):Lela ... nie obraż się, ale samolotami to każdy potrafi latać. (...)

Jakoś do mnie nie przemawiają te argumenty. Jeśli mam 10 dni urlopu i trzy z nich mam poświęcić na siedzenie w samochodzie, to zdecydowanie jest to dla mnie marnowanie czasu. Ale jak powiedziałam, co kto lubi. Jeśli wybieram się do Chorwacji, to po to żeby spędzić ten czas w Chorwacji, a nie podziwiać polską wieś, austriackie bezdroża, korki w Wiedniu, itd.
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 08.07.2007 19:07

woka popieram w 90% z małym wyjątkiem

Lela ... nie obraż się, ale samolotami to każdy potrafi latać.

ja nie potrafię :papa:

ps. powinno wyglądać tak
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 08.07.2007 19:13

Jakoś do mnie nie przemawiają te argumenty. Jeśli mam 10 dni urlopu i trzy z nich mam poświęcić na siedzenie w samochodzie, to zdecydowanie jest to dla mnie marnowanie czasu. Ale jak powiedziałam, co kto lubi. Jeśli wybieram się do Chorwacji, to po to żeby spędzić ten czas w Chorwacji, a nie podziwiać polską wieś, austriackie bezdroża, korki w Wiedniu, itd.

a dlaczego 10 dni urlopu, czyżby pierwsza praca i krótki okres zatrudnienia ?
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 08.07.2007 20:52

Jasne że tak, ale nie wszyscy mają auta.
Lela
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lela » 09.07.2007 09:17

malmika napisał(a):a dlaczego 10 dni urlopu, czyżby pierwsza praca i krótki okres zatrudnienia ?

Akurat nie w moim przypadku, ale jeśli nawet to czy jest w tym cokolwiek złego? Zawody są różne, nie każdy może sobie pozwolić na miesiąc wakacji.
aggim
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aggim » 09.07.2007 12:15

A ja byłam teraz samochodem i dziękuję bardzo. Następnym razem to raczej samolot. Przeżyliśmy gigantyczne i trudne do opisania korki, wichurę, oberwanie chmury, gradobicie /uszkodzony samochód/ i takie drobnostyki jak skuczące z tyłu dzieciaki.
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 09.07.2007 20:48

I w tym też jest troche uroku, co to za podróż bez przygód.
W ubiegłym roku wracając w Budapeszcie przeżylem burzę , o której dość głośno było w TV i uważam, że było super.
.... co mnie nie zabije to mnie wzmocni ... :wink:
yahmar
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) yahmar » 25.07.2007 15:52

Zależy jakie kto ma priorytety.....Dla jednych wakacje rozpoczynają się po dotarciu na miejsce kwatery w Chorwacji a dla innych już w samochodzie pod swoim domkiem....Dla mnie osobiście ten drugi wariant ma swój urok, ale też dreszczyk emocji...Pozdrawiam
Bogdan007
Odkrywca
Re: Sprzedam 2 bilety lotnicze w obie strony strony Kraków-S

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogdan007 » 27.07.2007 20:53

sztyga20 napisał(a):Termin wylotu: 25 sierpień 2007r, przylot: pierwszy wrzesień 2007r.

Szkoda, że powrót jest tak szybko - 6 dni w Chorwacji to stanowczo za mało. Myślę, że w przypadku standardowych 14 dni bilety byłyby już dawno sprzedane. Podróże samolotem do Chorwacji, to jest coś z czego chętnie bym skorzystał (szkoda, że nie ma wylotów z Gdańska). Wielu z moich znajomych nie wyjeżdza do Chorwacji tylko dlatego, że przeraża ich długi czas podróży, nie wspominając o innych trudnościach jazdą samochodem (koncetracja, zmęczenie, fotoradary, itp.).
Przeloty lotnicze w sezonie letnim w kierunku Chorwacji wydają się bardzo potrzebne i osobiście dziwię się, że w Polsce praktycznie ich nie ma.

PZDR B007
kobe74
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobe74 » 31.07.2007 11:57

Lela napisał(a):
malmika napisał(a):a dlaczego 10 dni urlopu, czyżby pierwsza praca i krótki okres zatrudnienia ?

Akurat nie w moim przypadku, ale jeśli nawet to czy jest w tym cokolwiek złego? Zawody są różne, nie każdy może sobie pozwolić na miesiąc wakacji.

racja nie w każdej firmie sa chetni na dawanie dwutygodniowych czy dłuzszych urlopów. Ja swoje długie wypady musze planować z półrocznym wyprzedzeniem żeby nie kolidowały z kalendarzem urlopów. Ale ma to swoje dobre strony bo na Cro jeżdże sobie w maju i wrześniu a to jak dla mnie wymarzone terminy > i zawsze autokarem :)
Następna strona

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone