Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sprzedam 2 bilety lotnicze w obie strony strony Kraków-Split

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 31.07.2007 19:31

aggim napisał(a):A ja byłam teraz samochodem i dziękuję bardzo. Następnym razem to raczej samolot. Przeżyliśmy gigantyczne i trudne do opisania korki, wichurę, oberwanie chmury, gradobicie /uszkodzony samochód/ i takie drobnostyki jak skuczące z tyłu dzieciaki.

Gdzie Was dopadło to gradobicie ?
aggim
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aggim » 06.08.2007 21:40

W miejscowosci Senj podczas noclegu tranzytowego, wymuszonego tymi gigantrycznimi korkami i kiepską kondycją dzieci. Na szczescie samochod stał czesciowo pod winoroslami, te które były pod gołym niebem miały gorzej. O tych, które podczas gradu jechały lepiej nie mowic, ich wlasciciele zdruzgotani. Nie wszyscy jak sie okazuje mieli AC. Grad był wielkości kurzych jajek. Było nie wesoło...
yeti33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 07.08.2007 21:55

yahmar napisał(a):Zależy jakie kto ma priorytety.....Dla jednych wakacje rozpoczynają się po dotarciu na miejsce kwatery w Chorwacji a dla innych już w samochodzie pod swoim domkiem....Dla mnie osobiście ten drugi wariant ma swój urok, ale też dreszczyk emocji...Pozdrawiam

Dla mnie też wczasy zaczynają się w momencie , gdy wsiadam do samochodu. Wprawdzie zawsze jestem na miejscu pasazera, poniewaz nie moge prowadzic samochodu z przyczepą ale mąż rowniez twierdzi ze dla niego to już wczasy.Jestesmy niezależni, gdy jesteśmy zmęczeni, zatrzymujemy sie,po drodze można coś zwiedzic.Nie mieszkamy na jednym campingu ale przemieszczamy się po Chorwacji i nigdy nam się to nie znudzi.W tym roku mieliśmy to szczęście ze przebywalismy w Cro 3 tygodnie ale spokojnie mogłabym tam byc jeszcze dlużej.
sztyga20
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sztyga20 » 10.08.2007 07:26

Bilety cały czas czekają na sprzedaż. Oferta aktualna. Sprzedam za powiedzmy 700zł.
katka_84
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) katka_84 » 21.08.2007 14:51

jestem zinteresowa biletami czy nadal jest to aktualne ??i jakie dodatkowe koszty trzeba było by ponieść???
Poprzednia strona

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Sprzedam 2 bilety lotnicze w obie strony strony Kraków-Split - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone