Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

sprzatanie na Ciovo

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
carnivalka
Cromaniak
sprzatanie na Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 21.05.2006 22:04

prosze o wiadomosc czy na kwaterach na Ciovo zwlaszcza wynajmowanych przez kolege Vedrana istnieje oplata za koncowe sprzatanie
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 22.05.2006 07:34

a dla cego mnie nie pytasz carnivalko..

nie istnieje oplata za koncowe sprzatanie

carnivalka napisał(a):prosze o wiadomosc czy na kwaterach na Ciovo zwlaszcza wynajmowanych przez kolege Vedrana istnieje oplata za koncowe sprzatanie
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 22.05.2006 07:40

Nie placi sie za końcowe sprzątanie (byłam więc wiem)
Pozdrawiam
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 22.05.2006 08:22

Oczywiście ,ze sie nie płaci ,ale miło myslę jest zostawić ap. w czystości tak by nik za nas Polaków się nie wstydził. :lol:
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 22.05.2006 10:48

to jest chyba oczywiste i to nie chodzi tylko o apartamenty ale rowniez np na plazy
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 22.05.2006 11:05

carnivalka napisał(a):to jest chyba oczywiste i to nie chodzi tylko o apartamenty ale rowniez np na plazy

Dla nas jest to oczywiste, ale dla niektórych naszych rodaków niestety nie :( Parę lat temu na plaży w Petrcane o mało nie skończyło się bijatyką, jak jednemu jegomościowi w skarpetkach i sandałach grzecznie zwróciłem uwagę, że zostawił bajzel na plaży i że to nie wypada... Od słowa do słowa i mało brakowało, aby w ruch nie poszły inne "argumenty"...
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 23.05.2006 14:24

moondek napisał(a):jak jednemu jegomościowi w skarpetkach i sandałach

Ha - wraca temat "skarpetki+sandały" - :lol: pamiętacie?
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 23.05.2006 14:46

wojan napisał(a):
moondek napisał(a):jak jednemu jegomościowi w skarpetkach i sandałach

Ha - wraca temat "skarpetki+sandały" - :lol: pamiętacie?

Człowiek chce zapomnieć, ale "koszmar" powraca każdego roku.... brrrr.... :lol:
Zraja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zraja » 25.05.2006 12:00

ja nie płaciłam, to chyba jakaś paranoja...
Zraja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zraja » 25.05.2006 12:01

zapomniałam dodać, że oczywiście przed wyjazdem sprzątaliśmy aprtament po sobie
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 25.05.2006 23:12

moze paranoja ale nie ja to wymyslilam po prostu jadę do Chorwacji pierwszy raz , a w wielu ofertach spotkałam się z taką opcją '' dopłata za sprzątanie 30 euro''. Myślę, że mam prawo wiedzieć co takie sprzątanie znaczy oczywiście pomijam złośliwe aluzje typu , że sprzątamy po sobie . Zawsze to robię . Nigdy po po sobie nie zostawiamy bałaganu , obojętnie gdzie jesteśmy. Choczi o to co to znaczy dopłata do sprzątania /mycie okien , zmiana pościeli , może jakieś małe malowanie? Przeoraszam za ten sarkazm , ale zabolało trochę , że z pytania począkującej cro niektórzy chcą zrobic Polaka brudasa
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 26.05.2006 06:24

Carnivalko nie tłumacz się...wszak nie pytałaś czy sie sprząta na koniec, tylko CZY ISTNIEJE OPŁATA ZA KOŃCOWE SPRZĄTANIE...Tak więc niektóre posty są tutaj albo nie na miejscu albo nie tyczą Ciebie :D
W domu wynajetym przez Ciebie jak pisałam wcześniej nie istnieje. Ale z pewnością w innych agencjach może taka opłata obowiązywać...
Pozdrawiam
madzia1981
Zraja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zraja » 26.05.2006 13:42

carnivalka, nie chciałam Cię w żaden sposób obrazić, ale jeśli tak to zrozumiałaś to mea culpa :)
Ja zwyczajnie mam w pamięci dyskusję na forum z zeszłego roku i może się zagalopowałam, a dyskusji nie warto przytaczać...
A to,że wspomniałam o sprzątaniu po sobie (bo też zawsze to robię) nie było do Ciebie - ot tak tylko, żeby nie było, że nie płacę gospodarzam za sprzątanie, więc zostawiam po sobie bałagan i niech się marwią.
Vedran Lekic
Croentuzjasta
przatanie!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 26.05.2006 15:09

Rowniez tak mysle jak zraja ! Byloby fajnie gdyby goscie zostawyly za soba w miare czysto..Zadan wlasciciel nie chce ze to bedzie idelane poprzatanie ale mysle ze kazda osoba ktora ma kultury w sobie powinna zostawiac za soba miare czysto..

Niestety sa turisci, nie tylko polaci ktory za soba zostawia smrod ze ludzie nie moga w dwa dni poprzatac, te ze nie mysle ze kwestja polaka lub innego narodu, jest kwestja kazdego czlowieka i jego osobne kultury..
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 26.05.2006 19:36

Zraja nie nie jestem taka obrażalska wszystko ok. Myślę. że wszystko jest już jasne pozdrawiam Madziu dziękuje za słowa otuchy pozdrawiam
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone