Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

sprawdzone noclegi w Primosten???

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mufcfann
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mufcfann » 24.06.2015 17:29

Witam.

Potrzebuję namiary na sprawdzony apartament dla 4 osób w Primosten - może być kawałeczek przed Primosten - podobno są lepsze plaże? Ważne, żeby była fajna plaża w niedużej odległości. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
guma1906
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) guma1906 » 25.06.2015 09:26

Również szukam jakiegoś noclegu dla 4 znajomych w terminie 13.08.2015-22.08.2015 .. wystarczą 2 zwykle pokoje z łóżkami podwójnymi no i żeby było blisko do ładnej plaży :) Nie musi być centrum Primostenu. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Daniellos76
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daniellos76 » 25.06.2015 21:50

Witam, szukam apartamentu A2+1 w Primosten z klimą, TV sat i internetem, max.300 m od morza i centrum.
Termin 02.08-16.08.2015, email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Luszycki
Autostopowicz
Co to za apartamenty? Był ktoś?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Luszycki » 26.06.2015 22:24

Witam.
Byłem tam w zeszłym roku, niestety nie wziąłem żadnego kontaktu a nigdzie nie mogę znaleźć w necie informacji na temat tych apartamentów.
Adres to Dolac k. Primosten, ulica Rtić I, numer prawdopodobnie 45
Zamieszczam zdjęcia budynku, jeżeli ktoś był i ma jakikolwiek namiar bardzo proszę o kontakt ;)
Załączniki:
DSC07985.JPG
DSC06988.JPG
kozik43
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kozik43 » 12.07.2015 22:25

Mam troche inne pytanie , ale nie chce zakładać nowego wątku , wybieramy sie 25.07 w ciemno . W Primosten bede pierwszy raz , w tamtym roku była Brela . Powiedzcie mi prosze w ktorej czesci miasta , ewentualnie od jakich ulic zaczac szukania kwater ? Zalezy mi na ładnej plazy i w miare blisko do centrum
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 14.07.2015 19:51

Cześć.
Mógłby ktoś podesłać sprawdzone noclegi w Primosten ? Interesuje mnie apartament A 2 + 2 (2 sypialnie po 2 osoby) blisko plaży ;) Pozdrawiam.
kozik43
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kozik43 » 17.07.2015 23:47

podbijam , bardzo prosze o wskazówki
kozik43
Podróżnik
Primosten , gdzie szukac

Nieprzeczytany postnapisał(a) kozik43 » 18.07.2015 08:37

Czesc ,
bardzo proszę o pomoc , pisałem w innym watku ale nikt nie odpowiedział ,
wybieramy sie 25.07 w ciemno . W Primosten bede pierwszy raz , w tamtym roku była Brela . Powiedzcie mi prosze w ktorej czesci miasta , ewentualnie od jakich ulic zaczac szukania kwater ? Zalezy mi na ładnej plazy i w miare blisko do centrum
Pozdrav
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.07.2015 12:03

Obrazek
RMosiek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) RMosiek » 18.07.2015 13:03

Cześć,
decyzja o wyjeździe zapadła późno, więc poradźcie - jest szansa znaleźć pokoje dla 4 osób w Primosten, terminie 3-9.08.
Na jakich stronkach szukać, jeśli ktoś coś ma może posłać na PW.
Jeśli nie Primosten to Baska, Makarska lub Brela.

Czy jest sens jechać w ciemno w tym terminie?
kozik43
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kozik43 » 19.07.2015 00:23

Dzieki Janusz za mapke , Ale nie do konca jest to odpowiedz na moje pytanie , jako moderator widziałem zrobiłeś porządek z moimi wątkami :mrgreen: przepraszam jeżeli w złych działach stworzyłem watki. Moze wiesz w których okolicach plaża jest ładna z jakimiś skałkami i ładnymi widokami pod wodą ? Pytanie nie jest przypadkowe w breli mielismy apartament 50m do plaży (kilkadziesiąt schodków :mrgreen: ) , ale chodzilismy i tak na Punta rate spory kawałek , w tym roku chciałbym pogodzić miejsce pobytu z plaża , bardzo proszę wszystkie osoby które były w Primosten o wskazówki które plaze sa ładne i w ktorych okolichach warto szukac apartamentu .

Btw.. Janusz , co myslisz o wątku Szybkie pytania ? Na codzien jestem użytownikiem hobbystycznego forum na którym w każdym dziale jest wątek o takiej nazwie , każdy użytkownik ma prawo zadać szybkie pytanie właśnie po to by nie tworzyć nowych wątków , wiadomo ze forum Cro jest wielka kopalnia wiedzy , ale czasem trudno znaleźć w szukajce odpowiedz na pytanie , w takim wątku każdy moglby podeslac link do watku w ktorym znajdzie odpowiedz na pytanie , bądź krótko i rzeczowo odpowiedzieć.

Pozdrav
mkalak
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkalak » 19.07.2015 09:53

Witam szanownych forumowiczów i Cromaniaków.
Jest to mój pierwszy post,forum przekopałem ładnych parę godz wciąż zafascynowany.Będzie to nasz pierwszy wyjazd w ciemno(2os) i mam kilka pytań które ułatwią mi sytuację i będę spać spokojnie.
Wybieramy się lub mamy zamiar wybrać do Primosten 16.08 i chciałbym się dowiedzieć jak kształtują się ceny noclegów/apartamentu na miejscu u szukając czegoś na ulicy.Na stronach w ogłoszeniach są różne ceny za dobę w granicach 50E i czy również takie ceny będą obowiązywać przy szukaniu na własną rękę.
Na co zwrócić uwagę przy wyborze apartamentu?
Nie jestem zbyt wymagający mogę się przejść kilkaset metrów na plażę nie oczekuję miejsca przy samej plaży:)
Coś poradzicie jako starzy weterani wyjazdów w ciemno?
Pozdrawiam serdecznie Marcin
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.07.2015 19:10

kozik43 napisał(a):Dzieki Janusz za mapke , Ale nie do konca jest to odpowiedz na moje pytanie , jako moderator widziałem zrobiłeś porządek z moimi wątkami :mrgreen: przepraszam jeżeli w złych działach stworzyłem watki. Moze wiesz w których okolicach plaża jest ładna z jakimiś skałkami i ładnymi widokami pod wodą ?

Okolice kempingu Adriatic :lol:
mgdziakomi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mgdziakomi » 20.07.2015 23:23

Witam wszystkich Cromaniaków!
Potrzebuję namiary na sprawdzony apartament na początek września dla 3 osób w Primosten. Ważne, żeby była fajna plaża w niedużej odległości.
Cro_Primo
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cro_Primo » 21.07.2015 00:35

mkalak napisał(a):Witam szanownych forumowiczów i Cromaniaków.
Jest to mój pierwszy post,forum przekopałem ładnych parę godz wciąż zafascynowany.Będzie to nasz pierwszy wyjazd w ciemno(2os) i mam kilka pytań które ułatwią mi sytuację i będę spać spokojnie.
Wybieramy się lub mamy zamiar wybrać do Primosten 16.08 i chciałbym się dowiedzieć jak kształtują się ceny noclegów/apartamentu na miejscu u szukając czegoś na ulicy.Na stronach w ogłoszeniach są różne ceny za dobę w granicach 50E i czy również takie ceny będą obowiązywać przy szukaniu na własną rękę.
Na co zwrócić uwagę przy wyborze apartamentu?
Nie jestem zbyt wymagający mogę się przejść kilkaset metrów na plażę nie oczekuję miejsca przy samej plaży:)
Coś poradzicie jako starzy weterani wyjazdów w ciemno?
Pozdrawiam serdecznie Marcin

Jeśli chodzi o termin, to nie jest najgorszy, można jechać w ciemno. Z mojego doświadczenia wynika , że największe (jak w większości CRO )"oblężenie "Primosten" jest od 10.07-15.08, i wtedy znalezienie odpowiedniej kwatery to trochę trudna sprawa. Oczywiście wszystko jest kwestią ceny. Ale wg mnie Primosten nie jest raczej jednym z najtańszych miejsc w CRO , ale co warte podkreślenia warte swojej ceny. Każdy może znaleźć coś dla siebie, każda z zatok, zatoczek ma inny klimat i także ceny.
Krótkie resume jeśli chodzi o plaże w Primo:
1. Piękna plaża z widokiem na półwysep i całą marinę, (nie zatłoczona!) plaża "ciągnie się" zgodnie z mapą powyżej wzdłuż ul. Knezova aż do nr 16 zaznaczonego na mapie. Znalezienie apartamentu bezpośrednio przy ulicy Knezova graniczy z cudem (i do tego za minimum 80-do nawet 120 euro za 2os/apartament)
Trochę łatwiej (ale nie łatwo ) i taniej jest wzdłuż ul. SV.Josipa.
2. Wielka plaża i raczej z duża ilością luda i atrakcji wokół (tuz za mostkiem) po drugiej stronie od ul. Knezova. począwszy od nr 15, 19,7,17 dalej koło hotelu Adriatic, wokół dużego "cypla". Kiedyś część tej plaży była "pokryta" wielkimi głazami, na dzień dzisiejszy niestety buldożery zrobiły swoje i ten rejon stracił trochę swojego klimatu,
3. Plaża w okolicy (na mapie) nr 10, dedykowana raczej dla rodzin z małymi dziećmi, także sporo ludzi, i trochę atrakcji dla dzieci
4. Najbardziej klimatyczna mikro zatoka/plaża w okolicach nr 14 (u samej góry na mapie), "mająca klimat częściowo prywatnych plaż"; Tutaj niestety także raczej drogo (70-100 E) , choć wchodząc po schodkach jakieś 100 pod górę jest mini hostel z pokojami (czasami można trafić że coś będzie wolne). woda w tej zatoce jest "zimna" (często ponizej 20C) z powodu podwodnych zimnych źródeł, ale klimat bezcenny tuż przy zatoczce klimatyczny bar, czynny do poźnych godzin nocnych.

Wybór apartamentu w tym terminie (po 15 sierpnia) : nie powinno być problemu, w centrum, przy drodze jest kilka miejsc z dosyć dużą ilością ofert , trzeba się tylko wstrzelić czasowo w okres wymiany "turnusów" najlepiej szukać w piątek, sobotę lub ewentualnie niedzielę w godz.7-10 rano.
Wtedy jest duża szansa na znalezienie czegoś ok. i w niezłej cenie. Ogólnie : można trafić coś ekstra w miarę blisko plaży (200-400m) w cenie 50-60 euro (za 2) z klimą , a niezbyt daleko od centrum tj. ~600-900m za pokój 2 osobowy to cena powinna być w okolicach max 30-35 euro.
to tak po krótce....powodzenia. :hut:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje