napisał(a) Użytkownik usunięty » 10.12.2017 21:23
piekara114 napisał(a):Ludzikiem nie dasz rady po uliczkach pochodzić? Może tabliczka będzie widoczna? A w potwierdzeniu rezerwacji na maila dane się nie znajdą?
Można też skontaktować się z informacją turystyczną w Primosten, podać dane co masz i może resztę danych Ci podadzą.
Hmm, z informatyki jestem noga, do mnie to trzeba tłuc jak do łopaty informatyczne podstawy, więc ludzikiem dopiero zaczynam się bawić (choć np. szukacza opanowałam). Z tego, co kiedyś widziałam, gdy robiłam sobie wirtualny spacer po wyspie Hvar to ciężko jest z odczytywaniem tablic reklamowych i drobniejszych liter, więc ta opcja chyba odpada. Oczywiście przekopałam cały internet w poszukiwaniu tych namiarów, ale sytuacja była taka, że właścicielką była jego mama, tylko niestety zmarła w zeszłym roku.
Nie było rezerwacji mailowej, był wyjazd "w ciemno"
A z informacją turystyczną rzeczywiście pomysł bardzo dobry; nie wpadłabym na to - różne rzeczy załatwiałam za pośrednictwem informacji turystycznych u nas w Polsce i w Chorwacji, ale na miejscu, a takich jeszcze nie. Napiszę do nich jutro z rana.
Edit: Podano mi niewłaściwy numer telefonu.
Tak więc dziękuję za "poradę" i na przyszłość wymagam tylko jednego - SZACUNKU, którego w powyższej wypowiedzi ewidentnie zabrakło.
Ostatnio edytowano 16.01.2018 17:13 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz