Szasti napisał(a):Witam, wybieram sie z mezem i 10 miesieczna coreczka 11 czerwca, juz tuz, tuz Moze ktos zna fajne miejsce TANIO Jada z nami jeszcze 4 osoby dorosle plus 7 letnie dziecko. Nie musimy byc wszyscy w jednym miejscu. Z gory dziekuje
maciek127 napisał(a):Witam, czy ktoś ze stałych bywalców w Primosten mógłby mi doradzić w jakiej okolicy szukać apartamentów, wybieram się 23 czerwca w ciemno bez żadnych rezerwacji do tej pory zawsze jakiś nocleg był, ale nigdy nie byłem w Primostenie. Jedziemy w dwie rodziny z trójką maluchów, kompletnie nie wiem w której części miasta szukać noclegów żeby nie było daleko do plaży ze względu na dzieci. Jeśli ktoś może doradzić to będę wdzięczny. Pozdrawiam
maciek127 napisał(a):Witam, czy ktoś ze stałych bywalców w Primosten mógłby mi doradzić w jakiej okolicy szukać apartamentów, wybieram się 23 czerwca w ciemno bez żadnych rezerwacji do tej pory zawsze jakiś nocleg był, ale nigdy nie byłem w Primostenie. Jedziemy w dwie rodziny z trójką maluchów, kompletnie nie wiem w której części miasta szukać noclegów żeby nie było daleko do plaży ze względu na dzieci. Jeśli ktoś może doradzić to będę wdzięczny. Pozdrawiam
Janusz Bajcer napisał(a):Szasti napisał(a):Witam, wybieram sie z mezem i 10 miesieczna coreczka 11 czerwca, juz tuz, tuz Moze ktos zna fajne miejsce TANIO Jada z nami jeszcze 4 osoby dorosle plus 7 letnie dziecko. Nie musimy byc wszyscy w jednym miejscu. Z gory dziekuje
Witam.
W tym terminie znajdziecie na miejscu co będzie pasować.
Ale w PW masz link - czerwcu apartamenty są wolne do 17 -tego.
rmarcin napisał(a):Cześć Januszu!
Jestem nowym użytkownikiem i nie mam możliwości wysłania Ci prywatnej wiadomości.
Czy mógłbyś podesłać mi namiary na polecane przez Ciebie noclegi w Primosten? (planuję wyjazd 2 lub 4 osoby, przełom lipca,sierpnia). Może znasz jakieś opcje z wyżywieniem? Będę ogromnie wdzięczny za rady. Mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję!