Karinuska napisał(a):Dzięki za odpowiedzi.Mam kolejne pytania, jeśli chce ktoś z Was mi pomóc
1)Pytanie do Piotrajuniora;
Czy te apartamenty Antea-Dalmatinska 42 , które mi polecasz to nie są zaraz przy jadrance?Wspomniałam wczesniej ze zależy mi apartamencie w spokojnym miejscu, by nie było słychac jeżdzących samochodów...
Milka. napisał(a):w samym Primosten raczej trudno o dobra kwaterę, bo albo są przy wąskim pasku plaży z drogą "na plecach" tuż przy porcie albo po drugiej stronie deptaku przy ohydnej, miejskiej plaży...kwater trzeba szukać kilometr przed Primosten np w zatoce Teplibok, tuż obok aparthotelu o tej nazwie, jest Oaza zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link połozony na skarpie piekne widoki, prywatna plaża, cytryny w ogrodzie, łódka od własciciela, cudne kamienne schodki- wiec raczej nie dla małych dzieci.Do centrum Primosten ok 800m brzegiem
JackDaniels;) napisał(a):mam świetną sprawdzoną kwatere w Primosten,wysoki standart apartamentów,klima ekspres do kawy,zmywarka mikrofalówka,rodzina niemiecka mówiąca po polsku,chorwacku angielsku i niemiecku w dom zaznaczony na mapce.Cisza spokuj piękny widok na cały Primosten i Adriatyk
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
jak by co namiary i zdjęcia mogę wysłać na meila
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje