Krystof napisał(a):Andrzej S. napisał(a):
max 5 letnia meganke kombi.
Jak to mówią?: nie kupuj samochodów na "F"
pzdr
Meganka to chyba Renault...
ale z kraju na F. :@)
weldon napisał(a):Andrzej S. napisał(a):max 5 letnia meganke kombi.
Jak to mówią?: nie kupuj samochodów na "F"
pzdr
yskyerka napisał(a):A tak na marginesie, jak już wola z klimy zrobi chlup to co? Można dalej jechać?.
yskyerka napisał(a):A tak na marginesie, jak już wola z klimy zrobi chlup to co? Można dalej jechać? Czy to jakaś poważniejsza awaria?
krutom napisał(a):Przed wyjazdem jedziemy na przegląd.
krutom napisał(a):... sprawdzamy poziomy płynów...
krutom napisał(a):...stan klocków...
krutom napisał(a):...tarcz hamulcowych...
krutom napisał(a):...stan zawieszenia...
krutom napisał(a):...wywazenie...
krutom napisał(a):...zbieżność...
krutom napisał(a):Przecez to elementarz.
hepik napisał(a):yskyerka napisał(a): Jako baba blondynka wodę pod samochodem skojarzyłam z chłodnicą
Bez kompleksów!
Przy pierwszym aucie z klima,też dzwoniłem z ciepłych krajów do ASO,że cóś cieknie i nie jest to benzyna.
A ja nie baba.A tym bardziej blondynka [url][/url]
Witam wyjeżdzamy w tym samym terminie tylko około -17-18z Łodzi jeżleliby to niekolidowało proszę o kontakt tel 694341832 Andrzej oddzwonię :DPinia_Pinia napisał(a):hepik napisał(a):yskyerka napisał(a): Jako baba blondynka :) wodę pod samochodem skojarzyłam z chłodnicą :D
Bez kompleksów!
Przy pierwszym aucie z klima,też dzwoniłem z ciepłych krajów do ASO,że cóś cieknie i nie jest to benzyna.
A ja nie baba.A tym bardziej blondynka ;)[url][/url]
Mój teściu 5 lat temu kupił pierwszy raz w życiu samochód z salonu z ABSem. Dwa dni później zadzwonił na serwis że z samochodem jest coś nie tak, bo przy ostrym hamowaniu kruszą się jakieś śruby przy kołach...
Andrzej S. napisał(a):Gdy na autostradzie w Chorwacji widzieliśmy mnóstwo samochodów (przeważnie polskich wozów i zastanawialismy się dlaczego ale głównie na lubelskich blachach) które miały uszkodzone chłodnice to poczuliśmy wspólczucie, ze ludzie musza potem stresować się takim problemem w obcym kraju i przy 40 st C skwarze.
darek1 napisał(a): Chętnie odkupię używaną syrenę 105 lux (to jest auto, a nie te Wasze mercedesy do bani z nimi).
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi