Bodzioch Marek napisał(a):tak się własnie zastanawiam nad wyjazdem na kilka dni po połowie maja, nie znacie jakiegoś linka lub wątku o pogodzie, tamperaturach powietrza i morza w tym okresie...?? wybieram się w okolice Makarskiej lecz jesli mialoby być zdecydowanie cieplej i pewniej to może do Orebica...??
Bodzioch Marek napisał(a):zmiana tematu.. tzn dokładniej: wyjazd 24.05-31.05 myślę że uda nam się po 5E od głowy bo coś tak mi świta jak włascicielka apartmani mówiła rok temu o takich kwotach. Jeśli się w czyms mylę to może mnie sprowadźcie na ziemię ...??
Elaj203 napisał(a):Plumek napisał(a):Elaj203 napisał(a):Mam nadzieję, że w tym roku też dopisze
Pozdrawiam
Widzimy się?
No jasne, że tak!!!!
Ale dopiero w sierpniu. W maju jedziemy na Pag. No chyba, że nas poniesie w odwiedziny
Bodzioch Marek napisał(a): a może ktoś jeszcze przebywał z końcem maja w rejonie Makarskiej...?? (jedziemy do Podgory, dokładnie w to samo miejsce co rok temu). Oczywiście chodzi mi jw o temperaturki wody, powietrza w dzień i w nocy. Chciałbym przekonać jeszcze jednych znajomych na wyjazd razem i potrzebuje konkretów. Oczywiście nikt pogody nie zagwarantuje