Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Wczesniej robiłem przelew do Polski w banku, po ich kursie. Teraz robie to samo z tym ,ze pieniądze wymieniam w intransfer24, bo kurs jest tam o niebo lepszy. Opłaca mi się to ,duzo zyskuje na tym,warto.
Przemek453 napisał(a):Witam zna ktos jakis fajny sposób przelania dosc sporej sumki euro z Chorwacji ???? bo potrzebuje wyslac ,,dziekuje pozdrawiam ,,
W Chorwacji walutą jest euro
Najprościej jest mieć konto w euro w Chorwacji i zrobić przelew europejski na konto w euro w Polsce
jaka reklama?poprostu skorzystałem z tej firmy i jestem zadowolony opłaciło mi sie to Masz racje nic tam nie pisze o wysokosci prowizji po prostu niema zadnej,jakby była prowizja nie skorzystałbym z tego napewno , to kolejny plus Jestem bardzo zadowolony z ich usług pozdrawiam
Prowizja jest, piszą o tym na stronie internetowej, tylko wstydzą się podać jej wysokość
Klasyczne zwabianie ludzi
Klient płaci prowizję, którą pobiera bank za przelew wykonany do Intransfer24. Koszty takiego przelewu liczone są według tabeli Opłat i Prowizji banku, z którego wykonywany jest przelew. Intransfer24 pobiera prowizję za przelew wysłany do Klienta na konto walutowe w Polsce lub za przelew wysłany za granicę. Wysokość prowizji widoczna jest w Kroku 1 w formularzu przelewu. Zależeć może ona od kraju i rodzaju waluty. W przypadku przelewów międzynarodowych wykonywanych do Intransfer24, głównie spoza obszaru europejskiego - np. z USA, Australii, Kanady, przelewy mogą zostać dodatkowo obciążone prowizją banku pośredniczącego. W przypadku pobrania przez bank pośredniczący takiej prowizji, kwota przelewu dotrze na konto Intransfer24 pomniejszona o tą prowizję. I
wymieniłem wieksza ilosc euro,zapłaciłem tylko prowizje w moim banku w chorwacji 2 euro,to zadna prowizja praktycznie,wcale nie odczułem tego,poniewaz na kursie jakim byl w intransfer24 zyskałem duzo wiec polecam ta firme wszystkim w 100% bo naprawde warto
Aż bije po oczach ta reklama. Dziwnym trafem nawet konta autora tematu jaki odpowiadającego (a raczej reklamującego) są utworzone tego samego dnia... Litości.