Mam nadzieję, że po mojej relacji Cię zakręci .piekara114 napisał(a):Na razie mnie nie kręci, ale pewnie z czasem i tam dotrę.
Jestem.
Wyjazd zorganizowaliśmy samodzielnie.wiola2012 napisał(a):A Wy sami czy z biurem?
No przy okazji, bo Lizbona nie była celem samym w sobie.te kiero napisał(a):Ładne mi przy okazji, tyle miejsc...
Tak, do Sintry też dotarliśmy, ale nie zwiedziliśmy jej całej.te kiero napisał(a):Czekam na Sintrę, bo chyba jedna fota właśnie stamtąd.
Widocznie mieliśmy taką samą listę miejsc do zobaczenia.marekkowalak napisał(a):Ja też sobie chętnie przypomnę Lizbonę sprzed roku - piękne miasto. Tym bardziej, że jak widzę, chadzaliśmy praktycznie tymi samymi ścieżkami.
Jeden dzień na Lizbonę to stanowczo za mało, więc Wasza wizyta była rzeczywiście ekspresowa. No ale zobaczyłeś też sporo innych miejsc w Portugalii, czego Ci zazdroszczę.piotrf napisał(a):Wielki niedosyt po ostatniej wizycie tam mamy , więc z ogromną przyjemnością będę śledził Twoją relację i notował co , gdzie i jak
marze_na napisał(a):Przed powrotem do Lizbony wstrzymują mnie tylko wysokie ceny lotów.
wiola2012 napisał(a):Lizbona czeka , jak u Marzenki, na obniżkę cen. No poszalały te linie
maslinka napisał(a):Ceny biletów do Lizbony i Barcelony rzeczywiście kosmiczne No cóż, czekamy cierpliwie...
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):Przed powrotem do Lizbony wstrzymują mnie tylko wysokie ceny lotów.
Też tak mam ... ale czekam cierpliwie ...
marekkowalak napisał(a):Mnie się udało jeszcze w jako tako rozsądnych cenach (Lufthansą przez Monachium), ale jak widzę, co się teraz odwala z cenami (szczególnie Ryanair) to się odechciewa wyjazdów.
maxredaktor napisał(a):To miasto, do którego zawsze chętnie wracam, więc czekam na Twoją relację
megidh napisał(a):Ceny biletów faktycznie są powalające. Gdyby nie inny cel wizyty w Lizbonie, to zapewne nie wybralibyśmy się tam.
marze_na napisał(a):megidh napisał(a):Ceny biletów faktycznie są powalające. Gdyby nie inny cel wizyty w Lizbonie, to zapewne nie wybralibyśmy się tam.
Czekaj, czekaj ... a czy to może to byłe ten cel
Jeśli tak to chylę czoła .
megidh napisał(a):Z ciekawości zapytam, jakiego rzędu były te rozsądne ceny ?.
.
Powrót do Portugalia - Portugal