te kiero napisał(a):megidh napisał(a):
Doszliśmy do końca mariny. Tutaj też kończą się mury Cytadeli.
Piękności, nie miałem pojęcia, bardzo ciekawy i malowniczy zakątek.
W ogóle nie przyszło mi do głowy takie Cascais.
To spore wyzwanie czeka Osiołkapiotrf napisał(a):te kiero napisał(a):megidh napisał(a):
Doszliśmy do końca mariny. Tutaj też kończą się mury Cytadeli.
Piękności, nie miałem pojęcia, bardzo ciekawy i malowniczy zakątek.
W ogóle nie przyszło mi do głowy takie Cascais.
Nam niestety również , dlatego prócz Sintry mamy do poprawki również Lizbonę i jej okolice , jeżeli uda nam się tam dotrzeć Osiołkiem
megidh napisał(a):
Doszliśmy do końca mariny. Tutaj też kończą się mury Cytadeli....Kawałek dalej zobaczyliśmy bardzo fajną zatoczkę.
U mnie też się tak zdarza, że o jakiejś ciekawej atrakcji, która znajduje się niedaleko miejsca, w którym byłam, dowiaduję się dopiero po powrocie. I wtedy jest mi bardzo żal, że nie udało mi się tam dotrzeć i to przez własne niedopatrzenie.piotrf napisał(a):O "Ustach Piekieł" dowiedziałem się niedawno , gdy czytałem na temat atrakcji wybrzeża Portugalii , które ominęliśmy podczas naszej pierwszej tam wizyty .
Pozdrawiam
Piotr
Pomimo tego, że Portugalia nie jest dużym krajem, to oferuje bardzo wiele ciekawych miejsc do zwiedzania. I niestety jeden wyjazd to stanowczo za mało, żeby zobaczyć wszystko, co by się chciało. Trzeba jechać kolejny raz.wiola2012 napisał(a):megidh napisał(a):
Doszliśmy do końca mariny. Tutaj też kończą się mury Cytadeli....Kawałek dalej zobaczyliśmy bardzo fajną zatoczkę.
Piękne i fotogeniczne miejsce.
Okazuje się, że Portugalia jest "szczęściarą". Ma urozmaiconą i widokową linię brzegową. Poznałam tylko jej kawałeczek - Algarve, ale u Ciebie widoki są równie piękne.
A gdzie to było ?piekara114 napisał(a):W listopadzie podobne miejsce odwiedziliśmy...ocean pokazał siłę, na szczęście nie w pełni...
W Cysternie Bazyliki w Stambule. Dzięki, że zagłosowałaś na tą moją fotkę i dałaś jej maksymalną ilość punktów .piekara114 napisał(a):Gdzie dokładnie zrobiłaś konkursowe zdjęcie ?
Tak obstawiałam w 99%, ale chciałam się upewnić To miejsce mnie zachwyca i mam je na liście must see jak w Stambule się pojawię. Będzie relacja z miasta na dwóch kontynentachmegidh napisał(a):W Cysternie Bazyliki w Stambule. Dzięki, że zagłosowałaś na tą moją fotkę i dałaś jej maksymalną ilość punktów .piekara114 napisał(a):Gdzie dokładnie zrobiłaś konkursowe zdjęcie ?
Powrót do Portugalia - Portugal