ana588 napisał(a):(...)
zuczek24 napisał(a):(...)
Sara76 napisał(a):(...)
kamil1929 napisał(a):(...)
loverosa napisał(a):(...)
mervik napisał(a):(...)
Kasia i Krzyś napisał(a):(...)
magdalena.cebularz napisał(a):Ładna ta plaża.. nie mówię, że nie.. ale chyba na jeden raz w trakcie pobytu na Pagu.. Nie chodzi o to, że daleko trzeba iść.. w sumie to nie wiem o co chodzi.. chyba najbardziej przeszkadzały mi te statki, które przypływały pełne turystów i robił się jeden wielki gwar.. nie lubię tego!
anakin napisał(a):Powiedziałem, że któregoś roku po prostu trzeba zatopić tę "Festinę" i będzie święty spokój.
Zmora nie tylko Beretnicy, ale i całego Paškiego Zaljevu.
Mikromir napisał(a):(...)
Bea.ta napisał(a):(...)
Sroqraf napisał(a):(...)
Piter_M napisał(a):(...)
mallgola napisał(a):(...)
anakin napisał(a):Powiedziałem, że któregoś roku po prostu trzeba zatopić tę "Festinę" i będzie święty spokój.
Zmora nie tylko Beretnicy, ale i całego Paškiego Zaljevu.
MRK napisał(a):O to to to!!! Może jakiś forumowy desant?
Berbel napisał(a):Jesli mowa o Beretnicy, to chcialbym dolozyc swoje trzy grosze. Nie mam pojecia czy ktos wie czy tez nie, ale na zdjeciu gdzie to Pan Maz dochodzi do tych wielkich kamieni, po prawej stronie jest dziura w skale. Odkrylismy ja przypadkowo, kiedy to moj syn szwedal sie dookola, nie widac jej ze sciezki. Dziura jest waska i trzeba sie troche nagimnastykowac zeby wejsc do srodka, warto, bo w jaskini jest zrodelko ktore tworzy maly basen ze slodka woda. Jakies dwa metry dlugi na metr szerokosci i dobry metr gleboki z uskokiem pod skaly. Woda jest pieronsko zimna i mozna splukac sol po kapieli w morzu.
Powrót do Nasze relacje z podróży