Witam!
W zeszłym roku odwiedziłam Chorwację po raz pierwszy.. No i oczywiście znów się wybieram za jakieś 2 tygodnie Wtedy byłam na wyspie Vir, w miasteczku Vir, na kempingu "Matea". Widok z namiotu był najbardziej porządany
Mam pytanie do Was, Starzy Chorwaccy Wyjadacze Chcemy wybrać się w 'okolice' Splitu, mogą być też rejony Rogoznicy itp. Dokładnie szukam campu, gdzie jest mozliwość rozbicia się przy plaży, cichego i spokojnego, z jakimiś sklepami niedaleko (spożywcze, monopolowe) i dodatkowo, żeby w jakiejś nietragicznej odległości (max 3km) było centrum z większą zabawą, knajpkami, ew. disco etc.
Wiem, że to spore wymagania Ale biorąc pod uwagę liczbe wypowiedzi na temat kempingów, na pewno cos takiego jest. Poczytałam już Wasze posty, jednak jakoś nie mogłam znaleźć jednoznacznych polecanych namiarów :> W Rogoznicy tylko przydomowki - jakos niebardzo mnie to przekonuje..
Chodzi mi o to, czy ktos był na podobnym kempie i czy był zadowolony. Co do standardów campingu nie mam wymagań, byle bliziutko była plaża i woda w kranie
Z góry dziękuję za odpowiedzi!