Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Spokojne, piękne, dzikie i te mniejj dzikie plaże na Korculi

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kresselack
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kresselack » 27.08.2007 12:07

Witam Poszukuje pięknych plaż na Korculi ( a właściwie wskazówki jak się tam dostać.. ) widziałem osobiście plaże piaszczystą w Lumbardii, słyszałem że koło wysp (kolice Vela Luki) są piekne miesca.. dojazd Samochodem -- zakwarerowanie- jeszcze nie wiem, chyba BRNA w połowie września.
Szukam plaż które Was urzekły i mogą mnie urzec i moją drugą połowę..

W tym miescu chciałbym szczerze podziękować wszytkim pomocnym Forumowiczom, info0rmacje zawarte w tym miejscu umocniły moje przekonanie, że muszę zobaczyć dokładniej ten piękny kraj.. ( rok temu się nie udało ze względów finansowych) Dzięki Wam udało mi się stworzyć swoją wizję Chorwacji, zaplanować trasę i wszystko inne.

Naprawdę dziękuję jeszcze raz..
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 27.08.2007 19:05

Oto wskazówki dla Ciebie - http://www.korcula.net/firme/indexp.asp
- http://www.cromaps.com/vacmap/karta_otok_korcula.htm.
Pozdrav. Korcula jest piękna. :D
Karen
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karen » 27.08.2007 20:42

Korcula jest cudowna. bylam rok temu w malej miejscowosci Zavalatica. Jest tam cudowna zatoczka. Jesli zapytasz ludzi to znajdziesz bez broblemu.
Pozdrav.[/img]
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 27.08.2007 21:39

Dla ułatwienia to tutaj - http://www.korculainfo.com/places/zitna.htm :wink:
Jest tam nawet dom z dwoma apart. do wynajęcia. :D
kresselack
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kresselack » 27.08.2007 22:19

Dzięki.. wiem Karen czytałem prawie wszytskie posty.. Mkm dzięki za stronkę ostatnią, na poprzednich byłem śledząc to forum.. Właśnie szukam takiej zacisznej zatoczki, myślicie ze 16E za 2 osoby /nocleg da ogolnie rade na Korculi?? Pozniej jade na 5 dni do Czarnogory i z tego co słyszałem to tam da radę:).

MAcie jakieś inne przykłady pięknych plaż?
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 27.08.2007 22:37

Prosze podać e- mail to pogadamy. :D
kresselack
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kresselack » 28.08.2007 07:08

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
odezwij się..
mariusz_dw
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_dw » 08.01.2009 20:57

Też polecam. Byłem na przełomie czerwca i lipca 2008. Podobnie jak Brna, Zavalatica ma dwie zatoczki, pierwsza portowa, druga plażowa.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone