Witam, serdecznie.
Co prawda w cro byłem pierwszy raz w 2003r, a an forum jestem od 2005r ( jak czytelnik ), prosiłbym aby potraktować mój post jako całkowitego nowicjusza.
Do tej pory jeździliśmy zawsze w okolice Markierskiej (Tucepi, Hvar, Split, Dubrownik), ale ... to były inne czasy jeździliśmy sami bez dziecka, do znanych, poznanych apartamentów. Przyzwyczailiśmy sie do cen 10E (oczywiście nie Dubrownik). Nie wspomnę że do tej pory Chorwacja była zwiedzana na 2oo
Tak było...a teraz
a teraz chcielibyśmy wyjechać w okolicach pierwszego tygodnia września na 10-12dni z małym 2 letnim dzieckiem, oczywiście autem.
Kompletnie nie mam pojecie gdzie się kierować, jedziemy ze Śląska i nie chciałbym aby trasa była dłuższa jak 900km ( Rijeka-Krk ?), bo mały mi nie wytrzyma tej podróży.
Macie jakieś pomysły gdzie moglibyśmy uderzyć?
Zależy nam na :
przede wszystkim spokoju ( dla tego Rijeka odpada)
może być wyspa
jeśli ktoś może polecić jakieś namiary apartamentów to poproszę na PW - dziękuję.
Plaża nie ma znaczenia ( oczywistość kamienie )
Nie potrzebujemy dyskotek, głośnych tawern itp, jedynie restauracje żeby conieco zjeść.
Oczywiście chętnie posłucham (poczytam) argumentów ze mylimy się i jednak damy radę z małym dzieckiem
zjechać w dół.
No to czekam z niecierpliwością na propozycje, i opinie innych osób które jechały z tak małym bąblem (dokładnie 2lata 3 miesiące będzie miał )