anakin napisał(a):Rażanj..... Wrzuć nazwę miejscowości w wyszukiwarkę tego forum to znajdziesz kilka ciekawych linków...
Ja np jadę tu:
http://www.dalmatianet.com/private-acco ... era-razanj
Cena za większy apartament ( dla 6 osób) to 60 euro, ten mniejszy( 4 osoboy) kosztuje 40 euro. Gospodarz konkrenty ( "telefonicznie" ) i szybko odpowida na maile....Z "lektury" ofert w Rażanj ten apartament był najtańszy ( jeżeli to jest dla Ciebie jakieś kryterium wyboru)
mario3231 napisał(a):Witam . Poszukuje cichej i spokojnej miejscowości do wypoczynku bez gwaru i tłumu ludzi .Jakieś malutkie knajpki ciche plaże. Okolice Północnej Dalmacji ,Kvarner . Wybieramy się w 4 osoby dorosłe i 2 dzieci w wieku 7 i 9 lat. Nie nastawiamy się bardzo na zwiedzanie raczej odpoczynek . Dziękuje za wszelkie sugestie i odpowiedzi .
kemilia napisał(a):mario3231 napisał(a):Witam . Poszukuje cichej i spokojnej miejscowości do wypoczynku bez gwaru i tłumu ludzi .Jakieś malutkie knajpki ciche plaże.
Ja znam taką wioskę, ale bardziej na południe- Marusici. 1 września wyruszamy tam po raz 4
szaki17 napisał(a):kemilia napisał(a):mario3231 napisał(a):Witam . Poszukuje cichej i spokojnej miejscowości do wypoczynku bez gwaru i tłumu ludzi .Jakieś malutkie knajpki ciche plaże.
Ja znam taką wioskę, ale bardziej na południe- Marusici. 1 września wyruszamy tam po raz 4
szaki17 napisał(a):kemilia napisał(a):mario3231 napisał(a):Witam . Poszukuje cichej i spokojnej miejscowości do wypoczynku bez gwaru i tłumu ludzi .Jakieś malutkie knajpki ciche plaże.
Ciiiii, bo się zwalą tłumy
Ja byłem w Lipcu, miodzio
szaki17 napisał(a):To życzę spokojnej podroży i fajnych wakacji
mario3231 napisał(a):A był ktoś może w Sv Filip i Jakow i może cos powiedzieć o tej okolicy .
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne