http://www.dubrovnik-online.com/anadingac/
ja zawsze polecam to - super ludzie , cisza i spokój. Pozdrawiam - Bocian
pietro napisał(a):PostWysłany: 16-03-2006 20:12 Temat postu:
http://www.dubrovnik-online.com/anadingac/
ja zawsze polecam to - super ludzie , cisza i spokój. Pozdrawiam - Bocian
Witaj Bocian!Czy możesz napisać coś na temat plaż w okolicy i ewentualnie cen,Pozdrawiam Piotr
bjk napisał(a):Dziekuję za zainteresowanie tym tematem, sęk w tym ,że wolałabym coś niżej, za Trogirem z przed Dubrownikiem. Czy mogę na Was - Szanowni Forumowicze liczyć?
Plumek napisał(a):bjk napisał(a):Dziekuję za zainteresowanie tym tematem, sęk w tym ,że wolałabym coś niżej, za Trogirem z przed Dubrownikiem. Czy mogę na Was - Szanowni Forumowicze liczyć?
Makarska Riwiera Każda z mniejszych miejscowości jest taka troche zapomniana...
Sebastian1976 napisał(a):Witam
od niedawna przeglądam to forum i widzę że świetnie się orientujesz w temacie Chorwacji. No i chyba mamy podobny pogląd na organizację urlopu (lepiej wcześniej rezerwować niż jechać w ciemno:). Szukam spokojnej miejscowości nad samym morzem na Rivierze Makarskiej. Jadę pod koniec sierpnia. Czy możesz coś mi doradzić?
Z góry wielkie dzięki
.
bjk napisał(a):Przejechaliśmy całą wyspę Uglian i Pasman - można znaleść miejsca typowo turystyczne, ale nam te klimaty ubocza baaaaaaaaardzo odpowiadają,
roj29 napisał(a):pawel_46 napisał(a):Polecam Privlaka mieszkaliśmy u b. sympatycznych ludzi niedaleko od morza ok 200 m łąki , ale z dala od centrum , na p[laży(dzikiej) poza nami może były jeszcze 2-3 rodziny. Byliśmy w lipcu.
Czy mógłbyś przesłać mi namiary na kwaterę, na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plfarenhajt napisał(a):Cisza i spokój oraz ładna piaszczysta plaża jest w Sabunike koło Nin.Nin jest dodatkowo uroczym miasteczkiem i można tam spędzać miło czas popołudniami i wieczorami.
farenhajt Ciebie również proszę o namiary na kwatery w Sabunike, a jak tam jest z nurkowaniem jakie widoki pod wodą, bo to mnie najbardziej interesuje.