mkm napisał(a):Moje doświadczenie podpowiada coś takiego ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ... znam dobrze tą zatokę ( Prvlja ) Dla dzieciaków super ... jest nawet kafejka na plaży Przeciwległy brzeg zatoczki już naturalny i tak ze 2km. , aż do Splitskiej ... Uwaga na golasów ... Zbliżamy się powoli do Splitskiej
Pozdrav .
krombocher napisał(a):mkm napisał(a):Moje doświadczenie podpowiada coś takiego ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ... znam dobrze tą zatokę ( Prvlja ) Dla dzieciaków super ... jest nawet kafejka na plaży Przeciwległy brzeg zatoczki już naturalny i tak ze 2km. , aż do Splitskiej ... Uwaga na golasów ... Zbliżamy się powoli do Splitskiej
Pozdrav .
Cześć MKM
Rozważając powyższą lokalizację (Prvlja) mam pytanie, czy poważnym minusem przy jej wyborze nie jest sąsiedztwo zakładu Sardina d.o.o., a w związku z tym, czy nie lepiej (w moim wypadku raczej w połowie czerwca) szukać czegoś w pobliżu Malej Lonzy ??? W necie są rozbieżne opinie na ten temat. Czytałem też, że Sardina d.o.o. likwiduje działalność w tym miejscu, a więc dochodzi problem rozbiórek/budowy nowego hotelu (droga dojazdowa jest też wzdłuż wybrzeża). Nie wiem czy brać to pod uwagę i np. szukać gdzieś dalej "oazy spokoju", np. w Povlji.
Pozdrawiam
K
mkm napisał(a):krombocher napisał(a):mkm napisał(a):Moje doświadczenie podpowiada coś takiego ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ... znam dobrze tą zatokę ( Prvlja ) Dla dzieciaków super ... jest nawet kafejka na plaży Przeciwległy brzeg zatoczki już naturalny i tak ze 2km. , aż do Splitskiej ... Uwaga na golasów ... Zbliżamy się powoli do Splitskiej
Pozdrav .
Cześć MKM
Rozważając powyższą lokalizację (Prvlja) mam pytanie, czy poważnym minusem przy jej wyborze nie jest sąsiedztwo zakładu Sardina d.o.o., a w związku z tym, czy nie lepiej (w moim wypadku raczej w połowie czerwca) szukać czegoś w pobliżu Malej Lonzy ??? W necie są rozbieżne opinie na ten temat. Czytałem też, że Sardina d.o.o. likwiduje działalność w tym miejscu, a więc dochodzi problem rozbiórek/budowy nowego hotelu (droga dojazdowa jest też wzdłuż wybrzeża). Nie wiem czy brać to pod uwagę i np. szukać gdzieś dalej "oazy spokoju", np. w Povlji.
Pozdrawiam
K
Hej Krombocher !
Do Sardiny jest wystarczjaco daleko z tego miejsca , napewno nie warto się tym przejmować .
Nie kombinuj za dużo ... przecież masz już u mnie obiecaną Splitską . Pamiętam i dotrzymam słowa Napisz tylko na ile osób i bedzie OK
Pozdrav.
mkm napisał(a):Popijasz pinotage a podobno do Splitskiej sie wybierasz ... Coś tu nie gra
mkm napisał(a):Plaża od strony zabudowań ma położenie zachodnie , obok wybetonowanych miejsc są też skrawki żwirkowe ... koniec zatoki jest cały żwirkowy ok. 80m , przeciwległy brzeg jest skalisty i zalesiony . Ogólnie miejsce jest bardzo OK ... no i super zachody słońca masz wliczone w cenę
mkm napisał(a):Tych domów nie polecam , to już prawie nie ta zatoka
mkm napisał(a):O slońce się nie martw ... jeszcze będziesz szukał cienia
mkm napisał(a):Do Lozny będzie z 2.5 km .
mkm napisał(a):...tak ze 2km. , aż do Splitskiej
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje