ARTUR_KOLNICA napisał(a):Ja też z chęcią zobaczę kolejny raz z Tobą Brač, choć przyznam, że w tym roku zawitam na sąsiedniej wyspie...
Jak na Hvarze, to z kolei ja chętnie poczytam, bo też jest w moich planach na "kiedyś" .
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Ja też z chęcią zobaczę kolejny raz z Tobą Brač, choć przyznam, że w tym roku zawitam na sąsiedniej wyspie...
tony montana napisał(a):Mycha
Jatrze oraz dopinguje....
Poprosze drugi odcinek
Potter napisał(a):Mysza, o rany ! Wybacz ! Nie wiem jak to się stało, że ja dopiero na trzeciej stronie relacji się melduję . To chyba wina tego wina co to 20 m od naszej kwaterki kupujemy .
No ale widzę, że tu jeszcze uściski w drzwiach z gośćmi trwają więc może nie zauważysz spóźnienia .
Już postaram się być na bieżąco .
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Mysza, o rany ! Wybacz ! Nie wiem jak to się stało, że ja dopiero na trzeciej stronie relacji się melduję . To chyba wina tego wina co to 20 m od naszej kwaterki kupujemy .
No ale widzę, że tu jeszcze uściski w drzwiach z gośćmi trwają więc może nie zauważysz spóźnienia .
Już postaram się być na bieżąco .
No witam Panią Potter ,
kara za spóźnienie musi być ,
bez zdjęć z Ilija nie wracaj .
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Mycha
Jatrze oraz dopinguje....
Poprosze drugi odcinek
No Twój doping Tony, to mam jak w banku ,
a następny odcinek będzie jutro, wytrzymasz ,
ale za to uprzedzę i napiszę, że będzie to Twoja Postira ,
i na Put Piska byłam i przed Twoim domem auta z Polski stały, niezłą reklamę zrobiłeś .
ewelka1 napisał(a):Super się zaczyna,więc jestem.W tym roku był piękny Hvar,a za rok chyba właśnie twoja piękna Brać
Powrót do Nasze relacje z podróży