ARTUR_KOLNICA napisał(a):Ja też z chęcią zobaczę kolejny raz z Tobą Brač, choć przyznam, że w tym roku zawitam na sąsiedniej wyspie...![]()
Jak na Hvarze, to z kolei ja chętnie poczytam, bo też jest w moich planach na "kiedyś"
.png)
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Ja też z chęcią zobaczę kolejny raz z Tobą Brač, choć przyznam, że w tym roku zawitam na sąsiedniej wyspie...![]()
.png)
.png)

.png)
.
..png)
tony montana napisał(a):Mycha
Jatrze oraz dopinguje....
Poprosze drugi odcinek![]()
![]()
,.png)
Potter napisał(a):Mysza, o rany ! Wybacz ! Nie wiem jak to się stało, że ja dopiero na trzeciej stronie relacji się melduję. To chyba wina tego wina co to 20 m od naszej kwaterki kupujemy
.
No ale widzę, że tu jeszcze uściski w drzwiach z gośćmi trwająwięc może nie zauważysz spóźnienia
.
Już postaram się być na bieżąco.
..png)
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Mysza, o rany ! Wybacz ! Nie wiem jak to się stało, że ja dopiero na trzeciej stronie relacji się melduję. To chyba wina tego wina co to 20 m od naszej kwaterki kupujemy
.
No ale widzę, że tu jeszcze uściski w drzwiach z gośćmi trwająwięc może nie zauważysz spóźnienia
.
Już postaram się być na bieżąco.
No witam Panią Potter,
kara za spóźnienie musi być,
bez zdjęć z Ilija nie wracaj.

.png)
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Mycha
Jatrze oraz dopinguje....
Poprosze drugi odcinek![]()
![]()
No Twój doping Tony, to mam jak w banku,
a następny odcinek będzie jutro, wytrzymasz,
ale za to uprzedzę i napiszę, że będzie to Twoja Postira,
i na Put Piska byłam i przed Twoim domem auta z Polski stały, niezłą reklamę zrobiłeś.

.png)
ewelka1 napisał(a):Super się zaczyna,więc jestem.W tym roku był piękny Hvar,a za rok chyba właśnie twoja piękna Brać
..png)
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży