Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam - plan podróży mam taki: A2 z Wawy do Berlina autem, potem z Schoenefeld do Splitu za płowę tego, co autem, a w Splicie chcę wynająć auto, żeby poruszać się po aglomeracji Split-trogir itp.
Macie namiary na wypożyczalnie, ceny?
Thx,
A
Thx!
Z tego wynika, że EUR37 dziennie przy wynajmie na 15 dni kosztować mnie będzie 2220PLN. To ja już wolę swoją kolumbrynę z Wawy brać:(
Czy to podlega mocnej negocjacji? Ostatnio w Grecji [!!!], a więc kraju członkowskim i w ogóle dość drogim, jescze na wyspie bo na Krecie płaciłem za takie jeździdełko EUR15-16 dziennie przy tygodniowym użytkowaniu.
Autopoprawka: przejżałem 5 różnych no-name car rentals i rzeczywiście takie są średnie ceny. Chyba pozostaje mi jazda z polski autem.
A może ktoś zna lepszy/tańszy sposób na Trogir/Split?
Potrzebuję transoirtu na miejscu bo a) jestem z małym dzieckiem b) raczej nie llubimy siedzieć na dupie.
Polecam firmę economycarrentals. Korzystałam z niej kilka razy. Mają przystępne ceny, w które wliczone są ubezpieczenia, FDW, fotelik dla dziecka, dodatkowy kierowca, nieograniczone kilometry itd. Możesz sprawdzić na ich stronie www.economycarrentals.com Powodzenia i udanego urlopu!