BeJur napisał(a):a ja?
Beatko - na razie do spisu się nie łapiesz Twój "Wielki Tydzień ... " jest na drugiej stronie relacji.Jak się " zestarzeje" to o nim pomyślimy ...
_chudy_ napisał(a):
I drobna propozycja - przy przeglądaniu aktualnej, już dość długiej listy relacji przyszło mi do głowy że łatwiej byłoby się rozeznać gdyby relacje poukładane były według dat tzn. wszystkie z 2009 w grupie, z 2010 w drugiej grupie itd.
Oczywiście nie wiem jak dużo by to było pracy ale gdyby się autorowi wątku kiedyś nudziło...
wojan napisał(a):_chudy_ napisał(a):
I drobna propozycja - przy przeglądaniu aktualnej, już dość długiej listy relacji przyszło mi do głowy że łatwiej byłoby się rozeznać gdyby relacje poukładane były według dat tzn. wszystkie z 2009 w grupie, z 2010 w drugiej grupie itd.
Oczywiście nie wiem jak dużo by to było pracy ale gdyby się autorowi wątku kiedyś nudziło...
_chudy_ - miej litość ... Powiem Ci szczerze : marzę o tym aby zaczęło mi się w końcu nudzić Ale nawet wtedy gdyby tak się stało to już mi resztki włosów na głowie stają na samą myśl o tym, że miałbym coś tutaj zmieniać ...
Spis uzupełniony o Twoją relację Pozdrawiam.
Powrót do Nasze relacje z podróży