daniel1961 napisał(a):Witam,
Poproszę o dopisanie do spisu treści mojej relacji z Brijuni....
Dopisana
wojan napisał(a): Wiele wspaniałych dzieł crorelacjonistów (trudne słowo) utonęło w przepastnym brzuchu forum, a wcale na to nie zasługuje. Ostatnio na forum przybyło wiele nowych osób, którym na pewno nie chce się zaglądać na 168 stronę relacji z podróży ,a myślę że i starzy wyjadacze też sobie z chęcią przypomną croliteraturę. Są tam tez dobrze zapowiadające się, ale niestety niedokończone opowieści Może ta swoista reanimacja skłoni autorów do ich dokończenia. Mam taką cichą nadzieję.
wojan napisał(a):Jedynym "kluczem" wyboru i układu relacji w spisie była kolejność ich odnajdywania poczynając od ostatniej strony - czyli te najgłębiej znalezione są zasadniczo na samym początku spisu.Tą archeologiczną robotę doprowadziłem do trzeciej strony włącznie,tak więc w spisie nie ma relacji z dwóch pierwszych stron.
Postaram się odpowiadając na powyższe posty uzupełnić spis o relacje,które były na drugiej stronie.Te co są na wierzchu czyli na stronie pierwszej będę umieszczał w spisie w miarę ich "staczania się na dno"mottom napisał(a):Tak naprawdę spis treści jest wbudowanym elementem silnika każdego (w tym naszego) forum. Wystarczy kliknąć na "Forum Strona Główna" -> "Nasze Relacje z podróży" i już widać listę relacji/tematów posortowaną według ostatnio aktualizowanych (malejąco).
Masz rację - tylko powiedz mi ile razy zaglądałeś na przykład na 17 stronę "Relacji z podróży" gdzie w tej chwili są takie perełki jak "Raport z oblężonego miasta" czy "Balkan Express"
Powrót do Nasze relacje z podróży