Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam serdecznie i proszę o dodanie do spisu treści mojej relacji z pobytu w Chorwacji w roku 2013 chorwacja-milosc-od-pierwszego-wejrzenia-t45029.html. Relacja dot. pobytu w Makarskiej z wycieczkami (Szybenik, Split, Trogir, Dubrownik, rejs na wyspy Hvar i Brač, Jeziora Plitwickie) i udokumentowana jest filmami.
Obecnie kończę relację z tegorocznego pobytu w Omiš-u (również z filmami), więc od razu proszę o dodanie i tej relacji, w której także opisuję wycieczki (Jeziora Plitwickie, Rejs po Cetinie, ZipLine, Split, Makarska, Fortica). omis-2014-zipline-i-inne-atrakcje-filmy-t45611.html
Witam! Nie było mnie tu ze dwa lata Czy mógłbym prosić o uzupelnienie o moje relacje, których szukałem, a nie mogłem znaleźć ? Trochę stare i cześć zdjęć zniknęła ale to nie mogą wina - ja ich nie skasowałem
Witam witam Dużo się działo... nowy dom, przeprowadzka, remonty A w tym roku znowu wreszcie na Chorwację ...wcześniej nie było funduszy (patrz: wiersz wyżej ) Pozdrawiam i dziękuję za uzupełnienie