Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Spis treści.

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 04.10.2013 16:53

FUX napisał(a):
Wojan, jesteś w stanie w jednym poście wydzielić relacje z Włoch, z dwa rezerwy i dalej wszystko o Włoszech.

Nie jestem ... :D
Po pierwsze - w tym temacie nie ma miejsca na wydzielanie rezerwowych postów, chyba że teraz czyli na końcu wątku, a to wg mnie mija się z celem.
Po drugie - tworzenie spisu relacji zajmuje bardzo dużo czasu, ktorego i tak już mi chronicznie brakuje na inne rzeczy, a poza tym po ośmiu latach croforumowania stoczyłem się :D do poziomu czytacza , a pisanie już mnie tak nie rajcuje :D jak kiedyś :lol: :lol:
Po trzecie - jak powstanie spis a Włochami to zaraz wg mnie odezwę się prośby o Grecję, Hiszpanię, Francję, Norwegię czy inne Karabachy ... :lol:

Szukajka działa bardzo dobrze - wpisałem Włochy , zaznaczyłem dział Jak nie Chorwacja to ... i już miałem spis ... :D

Pozdrav :D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 04.10.2013 17:18

Tak chyba nie do końca się zrozumieliśmy.

Chodziło mnie o to, aby założyć nowy dział np. WŁOCHY, przykleić go, aby nie popadł w niebyt, a pierwszy temat w nim zawierał właśnie spis relacji.
No!
:wink:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 04.10.2013 17:42

FUX napisał(a):Tak chyba nie do końca się zrozumieliśmy.

Chyba tak :D

FUX napisał(a):
Chodziło mnie o to, aby założyć nowy dział np. WŁOCHY, przykleić go, aby nie popadł w niebyt, a pierwszy temat w nim zawierał właśnie spis relacji.
No!

Wyżej napisałem, że nie mam na to czasu i siły ... :D
Jędrek - działaj ... :lol: :papa:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 04.10.2013 18:42

„Zaproponuję" Tonemu... :mrgreen:
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 27.10.2013 14:04

Właśnie zakończyłem:

dj-pablox-miksuje-plaze-pagu-rab-senj-zadar-cro-2013-t42945.html

Poproszę o dopisanie do spisu cro-relacji :D :papa:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 27.10.2013 17:55

Poproszę o dołaczenie do spisu treści mojej tegorocznej realcji:

sladami-wojen-od-vukovaru-po-srebrenice-t42668.html

:papa: :papa:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 27.10.2013 20:02

PabloX napisał(a):

Wpisana :D :papa:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 27.10.2013 20:07

Raul73 napisał(a):Poproszę o dołaczenie do spisu treści mojej tegorocznej realcji:

sladami-wojen-od-vukovaru-po-srebrenice-t42668.html

:papa: :papa:

_Ewa_ napisał(a):Raul, ale przecież Twoja relacja jest już od dawna, i to wyróżniona na samym początku spisu

Nooo ... gdzieś tak od dwóch miesięcy ... :D :papa:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 27.10.2013 22:19

Aj, nie zauważyłem, bo ostatnio strasznie zabiegany jestem. Sorry za zamieszanie w takim razie :oops: :oops:
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 28.10.2013 11:33

wojan napisał(a):
PabloX napisał(a):

Wpisana :D :papa:

Podziękował :D
ARNIK
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARNIK » 03.11.2013 11:45

A moze by tak zrobic konkurs na najlepsza relacje z danego roku i najlepsza w ogole ze wszystkich jakie do tej pory sie pojawily?
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 03.11.2013 15:56

ARNIK napisał(a):A moze by tak zrobic konkurs na najlepsza relacje z danego roku i najlepsza w ogole ze wszystkich jakie do tej pory sie pojawily?

To całkiem niezły pomysł, z tą najlepszą ever to nie wiem jak miałoby to wyglądać, bo przecież musiałyby być nominacje, z tymi z tego roku nie widzę problemu

Mogę nominować relację Mychy z Bracza :)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 03.11.2013 17:03

Z tego roku jest jedną bezkonkurencyjna, więc od przyszłego można zaczac:-).
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 03.11.2013 17:45

ARNIK napisał(a):A moze by tak zrobic konkurs na najlepsza relacje z danego roku i najlepsza w ogole ze wszystkich jakie do tej pory sie pojawily?

Pewnie, że można zrobić ... :D Zakładaj temat, pisz regulamin i jedziemy ... :D :papa:
ARNIK
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARNIK » 03.11.2013 19:42

tony montana napisał(a):

To całkiem niezły pomysł, z tą najlepszą ever to nie wiem jak miałoby to wyglądać, bo przecież musiałyby być nominacje, z tymi z tego roku nie widzę problemu

Mogę nominować relację Mychy z Bracza :)

Chodzi o to że relacje pojawiają się od dobrych kilku lat ,jesli zrobilibysmy konkurs na relacje z tego roku to sporo ludzi mogloby poczuc sie zawiedzionych ze ich relacje nie zostały wziete pod uwage a z drugiej strony z poprzednich lat jest sporo naprawde fajnych opisów ,które az sie prosza o podium :lol: .Wiec widze dwa wyjscia , albo robic konkurs na relacje z 2013 i poprzednie wszystkie do 2013 roku ( w tym przypadku bedzie dwoje wygranych) albo z kazdego roku poprzedniego (co byloby dosyc absorbujace a wygranych byloby kilka relacji -po jednej z kazdego roku) . W nastepnych latach jednakze konkurs bylby przeprowadzany tylko dla relacji z danego roku. Co o tym myslicie?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży