WYKUPIĆ UBEZPIECZENIE ASSISTANCE + ZIELONA KARTA
dane w pierwszym poście są trochę nieaktualne.
Po cholerę komuś zielona karta? Chyba, że jedzie do Dubrovnika.
jaypablo napisał(a):WYKUPIĆ UBEZPIECZENIE ASSISTANCE + ZIELONA KARTA
jackuc napisał(a):Witam
postarałem się zebrać listę rzeczy do zabrania na ew wyjazdy do Chorwacji i nie tylko. Lista jest dosyć obszerna, i nie zawsze będzie wszystko potrzebne, ale lepiej sobie coś pominąć, niż zapomnieć.
jackuc napisał(a):tak jak pisałem lista jest otwarta i chciałem aby zawierała jak najwięcej pozycji. Człowiek młody weźmie tylko kasę i krótkie spodenki, rodzina z dziećmi znacznie więcej. Nie da się zrobić jednej, uniwersalnej listy dla każdego, ale może ona stanowić bazę do Waszych list, bo jak wybierasz się do ***** hotelu to trzeba ją uprościć, jak jedziesz na kapming czy np rowerami to również trzeba ją zmodyfikować.
Listę zrobiłem na podstawie dwóch wyjazdów do Chorwacji, dodałem tylko naczynia i czajnik, których nie trzeba było zabierać.
Janusz Bajcer napisał(a):jaypablo napisał(a):WYKUPIĆ UBEZPIECZENIE ASSISTANCE + ZIELONA KARTA
Do Chorwacji (nie tylko do Dubrovnika) jest trasa przez Bośnię. Zielona karta konieczna.
jaypablo napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):jaypablo napisał(a):WYKUPIĆ UBEZPIECZENIE ASSISTANCE + ZIELONA KARTA
Do Chorwacji (nie tylko do Dubrovnika) jest trasa przez Bośnię. Zielona karta konieczna.
Mi nie będzie potrzebna bo przez Bośnię nie będę jechał