Leszek Skupin napisał(a):Ja widziałem jak nasi rodacy spali na asfalcie w śpiworach pod łodziami cholowanymi na lawetach - było to w Austrii biedacy (patrząc na sprzęt) to oni nie byli, a hotelik był 200 m obok . Taki to już nasz naród oszczędza na tym na czym nie trzeba
Pozdrav
MorskiPas napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Ja widziałem jak nasi rodacy spali na asfalcie w śpiworach pod łodziami cholowanymi na lawetach - było to w Austrii biedacy (patrząc na sprzęt) to oni nie byli, a hotelik był 200 m obok . Taki to już nasz naród oszczędza na tym na czym nie trzeba
Pozdrav
A jesteś Leszku pewien, że to z oszczędności?...
pozdrav k
Plumek napisał(a):Myślę, ze autorowi wątku chodziło nie o jeden nocleg po drodze, a o objeżdżenie Chorwacji przyczepą bez korzystania z kempingów Taka forma jest zabroniona. Na dziko nie wolno.
Leszek Skupin napisał(a):Plumek napisał(a):Myślę, ze autorowi wątku chodziło nie o jeden nocleg po drodze, a o objeżdżenie Chorwacji przyczepą bez korzystania z kempingów Taka forma jest zabroniona. Na dziko nie wolno.
Plumku, tak też zrozumiałem, że to ma być kimnięcie się w czasie drogi, a nie już w samej Cro spanie poza campingami, dlatego napisałem o Austrii
Plumek napisał(a):A ja włąśnie myślałam, że NIE o takie kimnięcie się chodziło
ppeterson napisał(a):... jak rozwiązujecie problem spania w trasie do Chorwacji?...
Plumek napisał(a):Myślę, ze autorowi wątku chodziło nie o jeden nocleg po drodze, a o objeżdżenie Chorwacji przyczepą bez korzystania z kempingów
ppeterson napisał(a):Plumek napisał(a):Myślę, ze autorowi wątku chodziło nie o jeden nocleg po drodze, a o objeżdżenie Chorwacji przyczepą bez korzystania z kempingów
Nie wiem na jakiej podstawie wysnułeś taki wniosek. Napisałem wyraźnie, że chodzi o noclegi po drodze.
ppeterson napisał(a):Czy to tylko takie wrażenie, że Twój post nie był zbyt grzeczny?