nenek napisał(a):Spia wszyscy kto chce .Proponowalbym zatrzymac sie za tunelem Sw Rok bo tuz za Zagrzebiem kiepsko z miejscem i gwar duzo ludzi samochody osobowe ciezarowki z chlodniami wiec nie idzie spac.
Brasilia napisał(a):Spanie na parkingu raczej do najwygodniejszych nie należy (wiem z autopsji), a już z małym dzieckiem kompletnie odpada.
Wg mnie z małym dzieckiem to nawet lepiej niż z młodszym nastolatkiem... A w kombi spanie to jak na sporym łóżku: kocyk, poduszki, prześcieradło i po 7 h spaliśmy Świetne wspomnienia mamy i z Chorwacji i z WłochBrasilia napisał(a):Spanie na parkingu raczej do najwygodniejszych nie należy (wiem z autopsji), a już z małym dzieckiem kompletnie odpada.
Brasilia napisał(a):marekkowalak napisał(a):A to dlaczego???
Bo mój syn (level 4) w momencie gdy gaszę silnik otwiera oczy...
ApropoDefacto napisał(a):Sam nie raz spałem w drodze do, spałem to może za dużo powiedziane, może z 2-3godziny drzemki ale wystarczało żeby bezpiecznie dojechać do celu ale pomyślcie sobie jak takim spaniem musimy psuć wizerunek Polaków
rufus295 napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):Sam nie raz spałem w drodze do, spałem to może za dużo powiedziane, może z 2-3godziny drzemki ale wystarczało żeby bezpiecznie dojechać do celu ale pomyślcie sobie jak takim spaniem musimy psuć wizerunek Polaków
Niby dlaczego? Lepiej niech się martwią swoim wizerunkiem ci którzy pety między kamienie na plaży upychają.
rufus295 napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):Sam nie raz spałem w drodze do, spałem to może za dużo powiedziane, może z 2-3godziny drzemki ale wystarczało żeby bezpiecznie dojechać do celu ale pomyślcie sobie jak takim spaniem musimy psuć wizerunek Polaków
Niby dlaczego? Lepiej niech się martwią swoim wizerunkiem ci którzy pety między kamienie na plaży upychają.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi