nenek napisał(a):Spia wszyscy kto chce .Proponowalbym zatrzymac sie za tunelem Sw Rok bo tuz za Zagrzebiem kiepsko z miejscem i gwar duzo ludzi samochody osobowe ciezarowki z chlodniami wiec nie idzie spac.
Brasilia napisał(a):Spanie na parkingu raczej do najwygodniejszych nie należy (wiem z autopsji), a już z małym dzieckiem kompletnie odpada.
Wg mnie z małym dzieckiem to nawet lepiej niż z młodszym nastolatkiem... A w kombi spanie to jak na sporym łóżku: kocyk, poduszki, prześcieradło i po 7 h spaliśmyBrasilia napisał(a):Spanie na parkingu raczej do najwygodniejszych nie należy (wiem z autopsji), a już z małym dzieckiem kompletnie odpada.
Brasilia napisał(a):marekkowalak napisał(a):A to dlaczego???
Bo mój syn (level 4) w momencie gdy gaszę silnik otwiera oczy...
ApropoDefacto napisał(a):Sam nie raz spałem w drodze do, spałem to może za dużo powiedziane, może z 2-3godziny drzemki ale wystarczało żeby bezpiecznie dojechać do celuale pomyślcie sobie jak takim spaniem musimy psuć wizerunek Polaków
![]()
rufus295 napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):Sam nie raz spałem w drodze do, spałem to może za dużo powiedziane, może z 2-3godziny drzemki ale wystarczało żeby bezpiecznie dojechać do celuale pomyślcie sobie jak takim spaniem musimy psuć wizerunek Polaków
![]()
Niby dlaczego? Lepiej niech się martwią swoim wizerunkiem ci którzy pety między kamienie na plaży upychają.
rufus295 napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):Sam nie raz spałem w drodze do, spałem to może za dużo powiedziane, może z 2-3godziny drzemki ale wystarczało żeby bezpiecznie dojechać do celuale pomyślcie sobie jak takim spaniem musimy psuć wizerunek Polaków
![]()
Niby dlaczego? Lepiej niech się martwią swoim wizerunkiem ci którzy pety między kamienie na plaży upychają.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi