A jak już Moniczko spróbujesz na dziko,
to potem unikaj takiego tonu wobec
policjantów po złapaniu
Moniczka_M napisał(a):niektórzy naprawdę są tutaj mocno zabawni
Moniczka_M napisał(a):pisałam już i nie chce mi się po stokroć powtarzać - nie mam zamiaru srać komuś pod oknem,
Moniczka_M napisał(a):ale jak ktoś ma problem z czytaniem ze zrozumieniem to jego problem - zachęcam do powrotu do podstawówki, ale nie wiem czy to pomoże...
Moniczka_M napisał(a):ale głupawe komentarze niektórych, nawet jęsli byłabym całkowice temu przeciwna, zachęcają mnie jedynie by robić na przekór... takimi chamskimi komentarzami może osiągniecie cel u siebie w domu, ale ja sobie nie życzę czegos takiego.
Moniczka_M napisał(a):ja natomiast zgadzam się z wypowiedziami kilku innych osób - administratorzy powinni w koncu zabrać się za administrowanie bo dziecinada się szerzy i przekrzykiwanie, a nie normalna dyskusja
Moniczka_M napisał(a):juz wiele razy pisałam, że ja ze śmieceniem nie mam problemu, srać pod oknem nie będę itp., a poza tym ani nie powiedziałam, że na pewno tak będę nocować ani że cały pobyt jak juz, więc czepcie się tramwaju
Moniczka_M napisał(a):i pieklisz to się ty zebik, jak ktokolwiek napisze coś z czym się nie zgadzasz; czytałam jak w innych wątkach próbowali cię uciszyć, ale widze że się nie da...
szkoda
Moniczka_M napisał(a):konkluzja jest taka - nie można napisać co się myśli tylko to co niektórzy tutaj chcą usłyszeć bo inaczej dostaje się po głowie...
szkoda, a forum wydawało się fajne, ale kilka osób robi mu anty-reklamę
Bocian napisał(a):Lednice napisał(a):A policajci mają takie fajne , drewniane środki przymusu bezpośredniego Sprawdzone
Moniczka_M napisał(a):
a kultura kobiety i mężczyzny powinna być taka sama, nie ma co tego rozdzielać więc zacznij od siebie
Moniczka_M napisał(a):poza tym o zebiku juz w kilku watkach czytałam, jakie ludzie maja o nim zdanie więc nie mam zamiaru się przejmować
Moniczka_M napisał(a):i żebyście wy wszyscy jeszcze byli tacy święci jak tu udajecie, na pewno żaden z was w Polsce nie wyrzucił śmieci nie tam gdzie trzeba, w potrzebie nie sikał pod blokiem, nie jechał autobusem bez biletu, albo nie przekroczył prędkości albo nie przeszedł na czerwonym świetle... hipokryzja...
darek1 napisał(a):Może ta Moniczka to chłop
Bocian napisał(a):Moniczka to Kenik czyli chłop