darek1 napisał(a):[b] Jak nie macie kasy to nad Wisłę w krzaki proszę.
Jestem tutaj nowa, ale takie teksty ( czytane już nie po raz pierwszy) skutecznie zniechecają do forum.
Awcia napisał(a):darek1 napisał(a):[b] Jak nie macie kasy to nad Wisłę w krzaki proszę.
Jestem tutaj nowa, ale takie teksty ( czytane już nie po raz pierwszy) skutecznie zniechecają do forum.
Awcia napisał(a):darek1 napisał(a):[b] Jak nie macie kasy to nad Wisłę w krzaki proszę.
zebik napisał(a):Awcia napisał(a):darek1 napisał(a): Jak nie macie kasy to nad Wisłę w krzaki proszę.
Żeby nie Darek to paru znafcuf i fachofcuf nie miało by na czym się rozmnażać, nie przejmuj się i pisz spokojnie Darek nie jest szkodliwy, a [b]ostrzeżenia miej głęboko w doopie bo ci co ostrzegają to przeważnie zbyt wiele nie mają do powiedzenia i napisania ot taki forumowy folklor nr 2.
Moniczka_M napisał(a):akurat kolega Zebik jest osoba, która w sposób negatywny zwróciła na siebie moją uwagę podczas czytania pozostałych wątków nt. spania na dziko; jeszcze był drugi kolega, ale nie pamiętam nicka... teksty były już na granicy chamstwa jak dla mnie. Jak już pisałam - każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale wszystko można powiedzieć na różne sposoby. Ja preferuję te bardziej kulturalne. Zresztą skądś się biorą komentarze, zwłaszcza nowych, że im taki poziom rozmowy przeszkadza...
Co do reszty odpisze później
Moniczka_M napisał(a): Ja preferuję te bardziej kulturalne