Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Spanie na dziko w Cro

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Awcia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Awcia » 09.08.2013 13:12

darek1 napisał(a):[b] Jak nie macie kasy to nad Wisłę w krzaki proszę. :evil: :evil: :evil:

Jestem tutaj nowa, ale takie teksty ( czytane już nie po raz pierwszy) skutecznie zniechecają do forum.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 09.08.2013 13:39

Awcia napisał(a):
darek1 napisał(a):[b] Jak nie macie kasy to nad Wisłę w krzaki proszę. :evil: :evil: :evil:

Jestem tutaj nowa, ale takie teksty ( czytane już nie po raz pierwszy) skutecznie zniechecają do forum.

No to witam w klubie :cry:

A Admini mają to gdzieś, jak wykle zresztą ...

Smutne
aquavita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavita » 09.08.2013 16:27

Awcia napisał(a):

Jesteś nowa to nie wiesz że darek1 jest ,,,,specyficznym forumowiczem ,,,taki jakby ,,, :wink: Palikot
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.08.2013 16:27

8O 8O 8O
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.08.2013 16:33

Awcia napisał(a):

Żeby nie Darek to paru znafcuf i fachofcuf nie miało by na czym się rozmnażać, nie przejmuj się i pisz spokojnie Darek nie jest szkodliwy, a ostrzeżenia miej głęboko w doopie bo ci co ostrzegają to przeważnie zbyt wiele nie mają do powiedzenia i napisania ot taki forumowy folklor nr 2.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.08.2013 16:43

zebik napisał(a):
Awcia napisał(a):
darek1 napisał(a): Jak nie macie kasy to nad Wisłę w krzaki proszę. :evil: :evil: :evil:

Żeby nie Darek to paru znafcuf i fachofcuf nie miało by na czym się rozmnażać, nie przejmuj się i pisz spokojnie Darek nie jest szkodliwy, a [b]ostrzeżenia miej głęboko w doopie bo ci co ostrzegają to przeważnie zbyt wiele nie mają do powiedzenia i napisania ot taki forumowy folklor nr 2.

:)
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 09.08.2013 18:01

Awcia napisał(a): ... takie teksty ( czytane już nie po raz pierwszy) skutecznie zniechecają do forum.

O tym jednak nie sposób dyskutować :cry:
Moniczka_M
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Moniczka_M » 09.08.2013 19:21

akurat kolega Zebik jest osoba, która w sposób negatywny zwróciła na siebie moją uwagę podczas czytania pozostałych wątków nt. spania na dziko; jeszcze był drugi kolega, ale nie pamiętam nicka... teksty były już na granicy chamstwa jak dla mnie. Jak już pisałam - każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale wszystko można powiedzieć na różne sposoby. Ja preferuję te bardziej kulturalne. Zresztą skądś się biorą komentarze, zwłaszcza nowych, że im taki poziom rozmowy przeszkadza...
Co do reszty odpisze później :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.08.2013 19:37

O kogo chodzi koleżanko Moniko.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.08.2013 19:39

Moniczko, nie przesadzasz czasem :?:

Spanie na dziko jest zabronione i twoje
pretensje przypominają jęki
kierowcy, którego złapały miśki,
jak grzał
80 w centrum miasta, nie jechał
przepisowo 50. :roll:
Jakim prawem go krytykują i mu wlepili
mandat :?:
Chamstwo :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.08.2013 19:46

Moniczka_M napisał(a):akurat kolega Zebik jest osoba, która w sposób negatywny zwróciła na siebie moją uwagę podczas czytania pozostałych wątków nt. spania na dziko; jeszcze był drugi kolega, ale nie pamiętam nicka... teksty były już na granicy chamstwa jak dla mnie. Jak już pisałam - każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale wszystko można powiedzieć na różne sposoby. Ja preferuję te bardziej kulturalne. Zresztą skądś się biorą komentarze, zwłaszcza nowych, że im taki poziom rozmowy przeszkadza...
Co do reszty odpisze później :wink:

A jak nazwiesz zachowanie, które chcesz praktykować :?: :?:
Dla mnie to jest chamstwo i żenada. Nie stać Cię na wakacje na minimalnym poziomie to chcesz to zrobić nielegalnie.
Napisałem, żeby Darka1 traktować z przymrużeniem oka i nie pieklić się jaki niektórzy mundrzy tego forum. Natomiast zdania na temat zachowania jaki chcesz uskuteczniać nie zmieniam i piszę to chyba w sposób jasny i klarowny - raz na wesoło raz na poważnie. Zakładanie takiego wątku zakrawa już na śmieszność.

Moniczka_M napisał(a): Ja preferuję te bardziej kulturalne

Ty preferujesz bardziej kulturalne - czyli oddawanie ekskrementów po krzakach w obcym kraju. Kogo chcesz kultury uczyć :?:

Zadaj jeszcze pytanie czy śpiącemu na plaży człowiekowi można wyjąć portfel z torby, bo przecież śpi i nie pilnuje.
Moniczka_M
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Moniczka_M » 09.08.2013 20:00

niektórzy naprawdę są tutaj mocno zabawni :wink:
pisałam już i nie chce mi się po stokroć powtarzać - nie mam zamiaru srać komuś pod oknem, ale jak ktoś ma problem z czytaniem ze zrozumieniem to jego problem - zachęcam do powrotu do podstawówki, ale nie wiem czy to pomoże...
chciałam poznać opinie innych osób na ten temat, bo jak tez już pisałam, nie praktykowałam tego wcześniej niegdzie, ale głupawe komentarze niektórych, nawet jęsli byłabym całkowice temu przeciwna, zachęcają mnie jedynie by robić na przekór... takimi chamskimi komentarzami może osiągniecie cel u siebie w domu, ale ja sobie nie życzę czegos takiego. po to jest forum by pytać, a jak komus nawet zadanie pytania przeszkadza to moze je skasujcie bo widzę, ze niektórzy tu mają mocny ból doopy na wszystko z czym sami się nie zgadzaja.

ja natomiast zgadzam się z wypowiedziami kilku innych osób - administratorzy powinni w koncu zabrać się za administrowanie bo dziecinada się szerzy i przekrzykiwanie, a nie normalna dyskusja

juz wiele razy pisałam, że ja ze śmieceniem nie mam problemu, srać pod oknem nie będę itp., a poza tym ani nie powiedziałam, że na pewno tak będę nocować ani że cały pobyt jak juz, więc czepcie się tramwaju :wink:
Moniczka_M
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Moniczka_M » 09.08.2013 20:02

i pieklisz to się ty zebik, jak ktokolwiek napisze coś z czym się nie zgadzasz; czytałam jak w innych wątkach próbowali cię uciszyć, ale widze że się nie da...
szkoda :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.08.2013 20:07

Spokojnie koleżanko Moniko. Złość urodzie szkodzi, a i na figurę negatywnie wpływa. Nie można na dziko nocować. To tylko Franz na forum może bo po górach chodzi ale stara się nikomu na dole na głowę nie narobić. :wink: :wink: :wink:
Moniczka_M
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Moniczka_M » 09.08.2013 20:13

konkluzja jest taka - nie można napisać co się myśli tylko to co niektórzy tutaj chcą usłyszeć bo inaczej dostaje się po głowie...

szkoda, a forum wydawało się fajne, ale kilka osób robi mu anty-reklamę
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwackie ABC