cichuu napisał(a):zaczynacie tu dosc tragizowac;)
Nikt tu nie tragizuje. Zapytałeś i dostałeś odpowiedź.
Zrobisz jak zechcesz a nam nic do tego. Duża szansa, że przed sezonem jest inaczej niż w sezonie, ale to "Twój cyrk i Twoje małpy".
EOT.
cichuu napisał(a):ano uzyskałem co chciałem i jestem niezmiernie wdzieczny
Plumek napisał(a):cichuu napisał(a):a ile kosztuje mandat
Nie opłaci Ci się
Za nurkowanie na dziko zabierają sprzęt (nietani), za pływanie łajbą bez uprawnień lub winiety - konfiskują pływadełko...
adam_cro napisał(a):Plumek napisał(a):cichuu napisał(a):a ile kosztuje mandat
Nie opłaci Ci się
Za nurkowanie na dziko zabierają sprzęt (nietani), za pływanie łajbą bez uprawnień lub winiety - konfiskują pływadełko...
za pływadełko to kasują mandat 1500 Kn - kolega zapłacił
Plumek napisał(a):adam_cro napisał(a):Plumek napisał(a):cichuu napisał(a):a ile kosztuje mandat
Nie opłaci Ci się
za pływadełko to kasują mandat 1500 Kn - kolega zapłacił
No to został bardzo pobłażliwie potraktowany Znaczy się: miał fuksa
cichuu napisał(a):ja bede pływał zabką:) wiec raczej nie zgarna mnie, ewentualnie gaciory
Marcinator napisał(a):Hej spoko, nie przejmuj sie zlosliwymi opiniami. Niektorzy nie rozumieja jak to jest nie miec kasy. Zarabiaja i cwaniakuja. A student nie raz nie ma na bulke na zajeciach.. Zaniedlugo pewnie pojawia sie opinie nie mam kasy to nie jezdze, ale to juz ich problem i strata..
Bylem w zeszle wakacje stopem pod namiotem. Poradze Ci jedno nie jedz stopem przez Wegry!!! - tam ludzie nie znaja takiego zwyczaju, a i z nikim sie nie dogadasz..
Co do noclegu to bylem na polu namiotowym, ale po drodze spalo sie byle gdzie i nikt sie nie czepial, jak znajdziesz ustronne i malo widoczne miejsce miejsce to nie powinno byc problemu.. Kolo Trogiru slyszalem ze jest dzikie pole namiotowe, gdzie nikt sie o nic nie czepia, chyba nazywali to Marina, gdzies tam w okolicy.. Ale jak jedziesz na 3 dni to chyba sie tak daleko nie bedziesz zapuszczal.. Pozdrawiam..
Marcinator napisał(a):Hej spoko, nie przejmuj sie zlosliwymi opiniami. Niektorzy nie rozumieja jak to jest nie miec kasy. Zarabiaja i cwaniakuja. A student nie raz nie ma na bulke na zajeciach.. Zaniedlugo pewnie pojawia sie opinie nie mam kasy to nie jezdze, ale to juz ich problem i strata..
Bylem w zeszle wakacje stopem pod namiotem. Poradze Ci jedno nie jedz stopem przez Wegry!!! - tam ludzie nie znaja takiego zwyczaju, a i z nikim sie nie dogadasz..