.png)
.png)
marekkowalak napisał(a):Na tym zdjęciu idealnie widać, dlaczego Osejava jest półwyspem![]()
:
marekkowalak napisał(a):
Oj, jak my, żonaci, bardzo dobrze to znamy![]()
![]()
![]()
marekkowalak napisał(a):
Konkretny hardcore!!! Słowa uznania za dotrwanie do końca! Ja bym chyba od bramek dzwonił po taksówkę
marze_na napisał(a): . Skywalk sądząc z internetowych relacji to atrakcja chyba bardzo popularna.
marze_na napisał(a):Mąż podsumował dość dyplomatycznie, dranie, ale on zawsze zbiera z trasy piechurów, nawet jak są spoceni i mają brudne buty.
.
marze_na napisał(a):
Podziwiam i gratuluję, bo to co zrobiliście to nie lada wyczyn
Będziecie mieli co wspominać latami.
maslinka napisał(a):Super, że piwo się znalazło (nawet dwa razy), chociaż na szczycie, faktycznie, ktoś powinien pomyśleć i rozkręcić piwny biznes
![]()
maslinka napisał(a):
Na Skywalk'u odważna byłaśPodziwiam! A może to prawo serii - tyle już tego dnia przeżyliście...
Ale na tym Skywalku po prostu wiedziałam, że nic mi się tam złego nie może stać. Dziwne tylko było mieć pod nogami kilkustetmetrową przepaść.Bravik napisał(a):Na Jurku pierwszy śnieg
https://www.dalmacijadanas.hr/prvi-snij ... e-pahulje/
Nefer napisał(a):.
No i wielkie gratulacje za wytrwałość i hart ducha. A piwo w takich okolicznościach musiało smakować wybornie.
CROberto napisał(a):Wspaniały dzień - mnie przy takich wyzwaniach napędzają krajobrazy na morze...![]()
CROberto napisał(a):Zbliżyłem sobie Twoją fotkę na szczycie i nie widzę zmęczenia na twarzy...![]()
CROberto napisał(a):Po tym wyczynie ,wejście na Sv.Ilia na Peljesacu skwitujesz tak : To już...![]()
![]()
kulka53 napisał(a):Może machaliście wyłącznie do Polaków.
piekara114 napisał(a):Ło matko boska![]()
![]()
![]()
Juve, pieszo, w upał....nawet mi by to do głowy nie przyszło.
Chapeau bas![]()
mchrob napisał(a):Jesteście wielcy, a mi jest żal że nie byłem w tym dniu autem na Jurku i nie mogłem was podwieźć.
anakin napisał(a):Samochodem nie pojadę ( nienawidzę przepaści), tak więc ewidentnie to nie dla mnie.
Szacunek.
ZytaS napisał(a):Faktycznie wejście pieszo na Jure to nie lada wyczyn i to jeszcze w upale. Podziwiam
Kapitańska Baba napisał(a):
Patrząc na Twoje zdjecia podejście nie wydaje się trudne
Kapitańska Baba napisał(a):Dużo nie wypiliście w ten dzień - 6 litrów na cały dzień to kropelka, sadziłam że w upały więcej wody poniesiecie na szczyt![]()
:
anakin napisał(a):piekara114 napisał(a): Jeszcze rower Ci został lub jakiś skuterek.
Skuterkiem bym się skusił.
.png)
ruzica napisał(a):Osobiście nie uważam żeby to jakiś wielki wyczyn był
z głów .png)
majkik75 napisał(a):. Sam bym poszedł bez wahania, Żona jak sądzę też, ale niestety z dziećmi to dla mnie niewykonalne ...
majkik75 napisał(a):Ale też dołączam się do podziwu za wejście![]()
z głów
Andzik napisał(a):
My jechaliśmy z Makarskiej quadami - polecam - fajna zabawa
) Ale oni nie zamierzają zatrzymywać się w Makarskiej tylko płyną do Podgory. Beata zaprasza, ale my nie możemy skorzystać, bo za dużo już drinków było od samego rana

.png)
Skoro kawę już wypiliśmy to do śniadania robimy sobie lekkie drinkiI tak będziemy je pić przez cały dzień

.png)
Nefer napisał(a):Dzień lenistwa, ale w końcu się Wam należało.
.png)
ruzica napisał(a):Macie chyba dwa wyjścia- poszukać dzieciom tymczasowej opieki, albo poczekać aż urosną i nie będą chciały jeździć ze staruszkamina wakacje.
.png)
.png)
maslinka napisał(a):MożeszJa ukradłam Katerinie
Kapitańska Baba napisał(a):Szkoda ale ...co się odwlecze....może następnym razem się uda
Nefer napisał(a):Dzień lenistwa, ale w końcu się Wam należało.
Magda O. napisał(a):
Nam również czasami zdarzają się takie drinkowo-leżakowe dni i też zazwyczaj po jakimś konkretnym zwiedzaniu dzień wcześniej. Grunt to równowaga między odpoczynkiem a aktywnością
majkik75 napisał(a):, a wtedy pewno tylko Jadran się znudzi, więc zaczną się inne przygody![]()
pozdrawiam, Michał
pomorzanka zachodnia napisał(a): Teraz będę czekać na relację(w przyszłości) z wejścia na Sv.Ilija, żeby później zgapić.
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży