walidom napisał(a):bo mam dylemat ,kolega jechał cały czas M7 koło balatonu , na granice z chorwacją wyjechał prosto z autostrady!
Sprawdzałem na róznych mapach ze stare przejscie graniczne zmiędzy węgrami a chorwacją jest dalej gdzie są kantory i stacje paliw! chce sie upewnic czy tak faktycznie jest!? a po drugie czy duzo wczesniej trzeba wypatrywać zjazdu po stronie węgierskiej do Letenye bo tam jest stare przejscie graniczne .
czy dobrze to rozumuje?[/b]
jomarijo napisał(a):Turan a jechaliście na strzał czy z noclegiem i gdzie?
walidom napisał(a):
ten fragment mnie najbardziej zaiteresował - dlaczego?
hm... bo mam dylemat ,kolega jechał cały czas M7 koło balatonu , na granice z chorwacją wyjechał prosto z autostrady!
Sprawdzałem na róznych mapach ze stare przejscie graniczne zmiędzy węgrami a chorwacją jest dalej gdzie są kantory i stacje paliw! chce sie upewnic czy tak faktycznie jest!? a po drugie czy duzo wczesniej trzeba wypatrywać zjazdu po stronie węgierskiej do Letenye bo tam jest stare przejscie graniczne .
czy dobrze to rozumuje?[/b]
limi napisał(a): bedziemy w Mlini i chyba się wybierzemy do Kotoru w Czarnogórze. Mam tylko kilka pytań, czy ta odległość to podróż na cały dzień. Ile to jest kilometrów i jak się tam jechało?
Powrót do Nasze relacje z podróży